Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne gradi državu kao Čović i Dodik. Sve apelacije koje su uputili sudovima su ojačali državu BiH. Pa jbt, samo Dodik nam je titulirao svu imovinu na državni nivo, prenio je vojsku, fiskalni sistem, vanjsku politiku, porez... Da nije bilo njegove urgencije u Ustavnom sudu, šipak bismo išta imali.
Hdz i snsd na infuziji 🤣🤣
Izdrži, Dragane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DODIK/ČOVIĆ kme kme kme...
zasto onda nema optuznice protiv Bevande ?
ili je i dalje vrijeme kao sto je bilo u Tadicke iz RSa i mjesta gdje je HDZ nema kriminala ?
Vanja Bjelica-Prutina 😍
A ,,legitimni" su ?
prc
Podnjeti krivicnu prijavu protiv Bevande jer nw radi po zakonu i ustavu i blokira pare za izbore
Izbori ce se odrzati.
KO GOD IMA IKAKVU SUMNJU ZA BILO ŠTA - NEKA IDE NA SUD ILI NA DRUGE LEGALNE NAČINE NEKA UTVRĐUJE PRAVDU - ovo se prvenstveno odnosi na Dodika ali i ostale lopovske političare
Šta sada uč teroristi ?
A gospodin LEGITIMNI, sta ce sad. Sad mozda Sud nije zakonit, pa onda Ustavni Sud nije zakonit, pa onda Sud u Strazburu nije zakonit, pa Sud u Hagu nije zakonit, pa UN nisu zakonite, pa demokratija nije zakonita, i sve tako do pracovjeka i zakona toljage i kamena.
Znači apsolutno je legalno postavljati suce bez tendera. Šta imaš raspisivati natječaj kad može okolo. Pa vi studirajte bezveze
Kakva tenda, vidiš da je napolju promaha odnije će je.
Naravno da jesu
Ajdeee
Laki je malo nervozan
Šta normalan čovjek drugo da misli o doktoru D.Č. koji svaki, baš svaki dan priča i puni mozak narodu i na kraju nije u pravu.Nek me izvinu stvarno bolesni ljudi, ali za mene je to retardiran lik koji ne treba da obavlja neku važniju funkciju.
Pa nego sta! Hdz, Snsd, su mislili napast drzavu kao 92,ali kurko. Samo mi nije jasan hdz. Umjesto da se usute, oni po svom. Bojim se da ce izgubiti sve. Ali neka nastave
znaći začerandos nacionalistima ? još samo da narod izadje na izbore. ali na izborima imamo problem preko 3 miliona ljudi ima pravo glasa a nema nas ukupno 2.5 miliona. to im ostavlja prostor za ogromne prevare. tako vleadaju već dosta vremena.
Dok se mi presudjujemo cijene divljaju.
izadji na ulicu nemoj piskarat