Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vise ocekivati kada u VSTV sjede likovi poput tegeltije i ruzice jukic. to nije vijece, to je najobicnije kukuruziste
@detrdjent ...to je svinjarnik
Ovaj tegeltija- je opasan igrač. Dodikov igrač. Treba njemu podhitno rampu na ulazu u Sarajevo dići.
Treba vidjeti da li su članovi VSTV prekoračili ovlaštenja ili radili protivno zakonskim odredbama i, ukoliko jesu, procesuirati ih.
Dajte im *guzice ako budu trazili, ova zemlja je srbija,zasto od hrvatske nikad nista nesmiju traziti.....
Dajte srbima i aud i sigurnost i agencije i ekonomiju vi bosnje znate gdje su pare u ministarstvu za raseljena lica i izbjeglice tu se donacije kradu svaka cast
cijeli svijet pisa po BiH a mi im to omogucavamo preko nasih politicara koje zanima komad teritorije , malo vlasti i puno para .
VSTV je krov kuće koja prokišnjava i sve je mokro
Ja se ne sjećam da je Fahro ikad kritikovao VSTV...
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/87613/dzaferovic_najavljuje_formirat_cemo_centar_za_progon_ratnih_zlochinaca_gdje_god_da_su.html JOŠ JEDNA LAŽ SDA.
@inspekt Genocidaše vječno progoniti!
Pa nije ni čudo, kad Bakir u oči slaže zrtve genocida, šta onda dalje očekivati...
Kao uvjek do sada, SDA politika, help, help, help...mučno je gledati kuknjavu i nemoc..
Svaki dan, u svakom pogledu, sve više nazadujemo...