Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo,sudstvo,pravna tuga,iz avijona se vidi da rade po necijem nalogu,ponoviti sudenje nego kako a Kajmakovicki i ostalom drustvu u proslom sudenju zabraniti taj rad...
Ma trebalo ih je sve pobiti , kakvo suđenje za ubice i narkodilere
Pa to je bilo jasno ko dan,dje ce osudjivat ljude na osnovu iskaza svjedoka koji 20 i kusur izjava daje,i svaka je razlicita??Ili pojavljivanje inspektora Saje,koji nista nije nasao,nikakav dokaz,drogu,pare,al sve zna da je tako,jerr je cuo od drugih.Tuzioci su posebna prica,bruka za profesiju,haker Cavka i Budalica sto prdi na rocistu!
Izet tankovic je svjesno nepravilno vodio sudjenje dozvoljavajuci tuziocima sve a odbrani nista,mislim daj korumpiran?a iskustva mu nefali,sve ce ovako bit po sudoma nasim dok imamo sudije korumpirane aza tuzioce da nepricamo suvisno o njihovom postenju pricat-pisat,najvise sramote dozivljaje drzava sa ovakvim tuziocima i sudijama to jest sramota za drzavu,fala bogu pa imaju ove sprave internet pa covjek sve moze vidit.Koje naprimjer mene mogo ubijedit daj sudjenje namjesteno od nekih politicara da nisam gledo video na yyoutube?niko,ja bi mislio daj to nemoguce kome je interes zatvarat ljude dzaba,mada nesmatram daj zika dzaba osudjen ali sudjenje je bilo katastrofa,kao u rusiji kada je osudjen onaj hadokovski kod putina.
Tankić Izo
Mozes kriminalisati koliko hoces sve dok te drzava ne zajaše, onda je gotovo. Turkovic je mogao sve dok mu konkurent Radončić nije dosao na vlast i onda to vise nije kriminalac na kriminalca vec drzava na kriminalca.
E vala nik ti je šupalj isto ko priča, tacno si ti trebo ziku branit.