Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatne kašike.
"Titina milicija" je utvrđivala činjenice po kratkom postupku. Mislim treba da se vrati prije svega naziv milicija, a zatim da se izabere novi "Tito". Pošto je već izvjesno da se "stari" neće vratiti, ja imam nekoliko kandidata za tu poziciju.
Dok vladala SDA nikad se nece naci ubice Hakije jednog rijetkog od drzanvika koji je posotjao u ovoj zmelji. Drzava ga je ubila a dok SDA vodi drzavu nece nikada drzava dignuti ruku na sebe...
Evo ovako, bio sam i ja vojnik i kao svaki dobijas naredjenja koja po nekom pravilu moras da ispostujes. Sa moralne tacke gledista svako za sebe odlucuje koje ce naredjenje izvrsiti a koje ne. Ja licno ne vjerujem da je to ubistvo naredjeno od vlasti VRS, recimo da sam ja bio tu, i na mjestu tog vojnika sto je navodno pucao, ne bih se usudio pucati. Ipak sam ja obican vojnik a na drugoj strani je visoki politicar, iako iz neprijateljskog tabora, u podsvijesti bi trebao imati koje su dalekosezne posledice. Ja licno mislim da tu nisu ni priblizno cista posla kao i sto se tice mnogih drugih stvari za vrijeme rata.
ma tipicno
Pa kada drzavna mafija sa Alijom stoji iza ubistva naravno da nikada nece biti razotkriveno. Ne amo ovo ubistvo nego i mnoga druga ubistva.
Hakiju je ubio AID bosnjacka tajna policija zato jer Aliji i Harisu nije htio da odblokira racune energoinvesta u Libiji gdje su stajale stotine miliona dolara. Nakon sto je ubijen Alija je postavio svog covjeka od povjerenja i racuni su odblokirani a lova se podjelila. Zato se nikad nece ni saznat ko ga je ubio jer ga je bula drzava!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)