Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završili su posao, Šćepo Gusinjac od likovnog ljubitelj i njegovi ortaci u rastakanju BiH gospoda Dodik i Čović, sad če pustiti ovu ženu na miru da ide u penziju.
Fahrudin Radoncic pokusava preuzeti pravosudje kako bi se izvukao iz kriminalne bare u kojoj se nalazi. Prvo je polizao sve sto je govorio protiv Bakira i usao u koaliciju sa SDA koju je do jucer nazivao centrom kriminala u drzavi. Preuzimajuci sudstvo i otvoreno suradjujuci sa Srbima (sto radi vec godinama, ako ne i decenijama) i blateci sudije iza kojih stoje neke od odluka bitnih po drzavnost BiH pokusava ponovo skrenuti paznju sa stvarnih problema i u svom stilu oljagati i okriviti druge.
I da mi je sada vidjeti one budale sto su mahale Radoncicevim bajracima, isli na mitinge gdje je busio balone i pricao o ekonoooomiji. Budale moje nema ekonoooomije ni na mapi. Samo talovi.
MeDDzida,Deen,Deniss...Sta je ovo,sve neki engleski pravopis!?
Očigledno je da je ovo sve namještajka za Predsjednicu suda, ko ima imalo proinicljivosti, vidi da su podmetanja u pitanju, kleveta...
Ko je kriv što je general Đukić, krivac za tuzlansku Kapiju, zbrisao u Beograd, Meddžida?
sud bih je smijurija, RS se treba distancirat od njih i proglasit ih nevazecim sto prije
A pravosuđe u Dodikovom feudalnom entitetu je baš primjer profesionalnosti, hahahaha :)))) Ne branim je, ali vi u RS trebate šutati kada je o pravosuđu riječ.
@odliv mozaka na cemu temeljis svoje tvrdnje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravosuđe BiH = 12 godina reformi = uspjeh 0.00, najgore na balkanu!
Glavni kriminalac u VSTV je JAdranka Lokmić Misirača, pulen Fahre Radončića i njegovih mentora iz Srbije. Da li će biti šta sa Kreom ostaje da vidimo naredne godine.
Svashta