Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaje Konakovic. Meni kao neutralnom posmatracu iz okoline Tuzle izgledada je Konakovic za koplje posteniji od svojih bivsih ahbaba iz SDA. Mudra odluka Nase Stranke i SDP da stoje po strani.
evooooo šta rekoh prije 5 min .......... konaković ostaje ...... SDP , NS i SBBprotiv smjene
@Dobitak38 Bakir , Boža zvani Pub
@Dobitak38 El Bake aka the sin of all sins :D
BJEŽ'TE DJECO I NE OKREĆITE SE
"Kod izbora novog komesara MUP-a KS čelnici SDA od mene su tražili da izvršim uticaj da gospodin Halilović ne bude izabran za komesara, zato što nije javio uhapšenim članovima SDA da će biti uhapšeni. To je živa istina. O tome sam izvjestio neke ljude", Konakovic na danasnjoj sjednici. Ko su ti ljudui i poltroni koji su takvo nesto trazili !!!! Odmah bandu odstraniti sa svih funkcija !
SDP je trenutno 0 u KS i nebitan po broju poslanika . Ili da padne vlada, pa se ne izabere nova jer nema većine do izbora. Ako međutim mali veleizdajnik Fahro bude glasao, onda vlada pada. A da li će veleizdajnik glasat za novu ostaje upitno.
Konakovic je ,,kukavičje jaje" u SDA. Ubacen da rasturi i posvađa ljude. Bakir je sa njim napravio veliku gresku i sada ON treba da je ispravi jer mu se Konakovic ruga i bahato provocira
Bakir je izgubio snagu a i one famozne Čampare i njihov Zvizdic i Sarajlic. Konakovic to zna i zato ih javno pljuje. Ne mogu mu nista a kamoli uhapsiti ga. Dino dobija izbore!!!
Konakovic je ,,kukavičje jaje" u SDA. Ubacen da rasturi i posvađa ljude. Bakir je sa njim napravio veliku gresku i sada ON treba da je ispravi jer mu se Konakovic ruga i bahato provocira
Bakir i SDA ako ne uhapse Konakovića i trajno ga sklone gube izbore 100%
Konakoviću nisi smio pričati o kriminalu.... NEMAŠ PODRŠKU ni od SDA, a niti drugih stranaka u parlamentu ! Zašto ???? To je jedino što politici paše, dragi Premijeru !
Pa koga vi inace podrzavate?