Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koju sigurnost ? Novcanu ? Koliko ja znam Subasicka ima 3 Kuce u Srebrenici i 2 stana u Sarajevu i 1 SUV. Lako mi je za nju, gura se ona u politku... malo joj je para.
nije tacno ,nemoj da lazes sve ti cetnicko j.ebem
jeste tacno je bigbang!!! upravu si OCAM sto posto, k/u/r/a/v/a stara sve pare pokrala!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Каква погана булетина
OVA KOZA BRADATA BI LOVU NAMLATILA U REKLAMI ZA GILLETTE.
srmdljiva krmača brkata munira guzica joj smrdi na tvorski miris bljak bljak , cuj ona zna šta je lord.
Munira dva dana oka nije sklopila. Vrijeme je da se salje pismo Ujedinjenim Nacijama. Neko mora biti odgovoran za njenu dvodnevnu nesanicu. Ako do toga slucajno ne dodje, Munira ce iskoristiti svu svoju strucnost, poznavanje prava i drugih nauka, svoj ugled i diplomatske veze, da se odgovorni kazne.
krmača brkata munira
mamu ti krme j.ebalo i ona rodila tebe....
bigbang jel ti ovo mama :) pa je branis toliko? ili i ti uzivas u parama koje je pokrala pa ti smeta kudjenje kura/ve da ti nebi zafalilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
krmača brkata munira
krmača brkata munira
krmača brkata munira
Joj kad vidim ovu krmaču loše mi je. Krmka živi kao lord prima po 5000 maraka, ima dve trospatne kuće u Sarajevu, jednu u Srebrenici i još šest duluma žemlje. Njen sin vozi Dzipa. a bosanska raja nema ni za koru hljeba.
MUNIRA KRMACO,DROLJO,NINFOMANKO. SAMO SMO TEBE CEKALI DA OBJASNIS KAKO SI DOZIVJELA GENOCID ODLAZECI IZ SRBSKE SREBRENICI ZA TUZLU U AUTOBUSU SA OBEZBEDJENJEM.STA TI JOS NIJE JASNO.SVI VI STE DOBRO UNOVCILI SVOJE NAVODNE ZRTVE STO VAM JE I BIO CILJ.VAMA JE U INTERESU SAMO DA DOBIJETE LOVU KOSCURE KO J,BE NASLI ILI NE SVEJEDNO JE
srebrenica nikad nije srpska bila,niti ce ikad biti...ako ne vjerujes dodju cekat cu te u sred grada i hebat sve srpsko po spisku...
dodji *
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Za one 4 hiljade sto dobijes svaki mjesec munira, namjero napisno malim, mozes platiti neku jaku zastitarsku agenciju
Dabogda ti sve svoje izgubio i onda primao 10.000€
Istina će vas osloboditi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko se sad brine o srebreničanima, svjedocima i inim....???Niko. Sad treba usvojit izmjene zakona o zaštiti životinja. Tu je lova ovamo je pokupljeno što se moglo. Poštovane majke, i ostali stradalnici ovdje vam samo dragi Bog može pomoći.
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško!
munira lopove!!!
Sjecateli se onog sto potpisa u Daytonu i pristade u nasa imena na ovakvu kvazi drzavu mislim na SDA lidera i rece u Januaru 1996.g, idite i zivite sa cetnicima taj licemjer je trebao i sina Baira da spakuje lijepo i da mu kaze idi sa tim narodom i pokazi im kako da zive sa srbocetnicima i vidite sta se desava svi sute ..-zalosno-...!