Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se razumijemo oric je jedan obicni ratni profiter koji je pobjego iz srebrenice kad se vec znalo da je prodana od strane rahmetlije! posljeratni mafijas! ps u svakom slucaju nek nije izrucen srbiji!!!
@atomac nek ti imas pojma! avdo palic je heroj, komadant, ponos, dika! ovaj nabildani odvratni krkanski sminker je obicni ljigavac! od koga je on to branio srebrenicu, kad je bila zasticena zona??? sta je konkretno uradio za srebrenicki narod??? kad se znalo da je prodana on nabro kud ga noge nose! @jahorina rakija vlasino ti si na aparatima izgleda
1995 Naseru je naređeno da ode u Tuzlu i nisu mu dali da se vrati pa su Srebrenicu uzela 4 tenka i 200 vojnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prve žvalje srbije na aparatima
internacionalac na aparatima jer sam ja top komentar hahahaha
Munira ima stotine ađutanata vala bi joj jedan od njih mogao savjetovati da konačno napravi kakve bilo zube pa da ako je moramo gledati kao pokojnog Titu 15 puta dnevno na raznim medijima barem ne gledamo groblje u ustuma.
Ja bi ovo rekao neka dodzu ali prvo Dokument sa sobom da je bio genocid a ne da cekaju sta evropa kaze bio il ne bio genocid oni bolje znaju to je taj njihov problem
Cedomir Jovanovic je jedini normalan politicar u Srbiji...,jedino je on dobrodosao u Potocare...
Bosanski merhametluk Jos ga zamolite da dodje Ajd vucicu mooolim te dodji
a sada hajmo svi naprijed srbi bosnjaci hrvati zbog nase dijece
Sarajlije ne zaboravimo i na naseg heroja Đildu koji je poginuo 11 jula 1992. god.
poznata recenica " Ja imam primanja mjesecna blizu 4.000, e jeb... mu majku moze mi bit 2.000 da trosim, da zivim ko lord". Munira Subasic
munira kud te srbi ne ubise u srebrenici samo da negledam tvoju grdnu facu
Ako bi neko zelio da vidi papagaja kako prica link je ispod :) Hvala https://www.youtube.com/watch?v=SrLMPsTz4Co
Svaka cast za Durakovica i ekipu kako je iznijela ovaj teret i vodila se dobrim stvarima i politikama. A sta ga gladite mrs cetnik u 3 pi**** materine koji ces nam da si iskren i da si za pomirenje pa hajde, nego ovako ispod stola mrsssss. Genocidasi
Ovoga treba biti vise
Jao Vučko moj dobri. Svi nam klempu udariše. Slovenija pusti krimosa Haradinaja Švajcarska krimosa Orića Ministarka spoljnih poslova Hrvatske Pusićka kaže da izjave Vulina o Stepincu, Bleiburgu i Jasenovcu "predstavlja stvar kućnog odgoja, a ne politike" te da je on tvoj problem. I ako je Pusićka dobar diplomata i jako tolerantna osoba, MINISTAR VULIN JE U PRAVU KADA KAŽE: "NE MOŽE ISTA RUKA POLAGATI VIJENAC U BLEIBURGU I JASENOVCU" Orića su trebali izručiti u Beograd, a zvanični Beograd je trebao da prizna genocid u Srebrenici kao šo je učinio i cijeli svijet uključujući Rusiju. Orić je, sigurno, kriminalac i ratni profiter, a Beograd je mogao ispitati navode da je i ratni zločinac, jer onda on kao individua ne bi bio važan. Međutim mi želimo da preko Orića mjenjamo karakter zločina u Srebrenici i ako su naše civilne žrtve u Podrinju neupitne.
I ovo dvoje mi idu na k....
Ovaj ne treba doci, kad Srbija izabere postenijeg, manjeg nacionalistu, tad bujrum.. ali ko Vucica moze vjerovati ili cjeniti.. ovo on samo radi za neki image..
ne znam ako znas citati engleski.. uglavnom je bio u Srebrenici.. "In July 2005, Tadić visited the Bosnian town of Srebrenica on the 10th anniversary of massacre of 8,000 Muslim men and boys by Bosnian Serb forces." meni nije Tadic bio mrska osoba , ipak zar nije centar-ljevac, ali nisam ni dovoljno u toku da mogu pricati vise o njemu. ali Vucic je kako da ga objasnim.. nesladak, mrzak.. gledo sam mu par intervua na u-tubu. to ti je nacionalista i klasicni politicki lazov..
https://www.youtube.com/watch?v=2PvN-dBN6XU evo ako neko ima vremena i zeli upoznati Vucica malo bolje :DD daj te mi makar jedan dislike..
Nema bujruma i niko vam ne daje za pravo da dajete takve izjave.