Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćel bit kmečanja onog dodiga i krivoustog?
Od 2004 clan izborne komisije...ovaj je aminovao sve moguce izborne kradje do sad.
Šta se svi glupirate , kakav Ustav , CIK , zakoni . U kolonu po jedan pravac kod Asima Sarajlića da vam objasni kako se rade izbori . I što je najgore niko ni od političara , sudija , tužioca ne smije da to komentariše nego laprda o zabrani pušenja . A Asim umjesto u zatvoru , delegat u Domu naroda . Jad i čemer od države .
@ fbUser...6775 Jad i čemer od države! Tu bih se složio sa tobom ali nije to od jučer! Djeluješ mi politički zreo čovjek pa mi molim te objasni kako je moguće da Fejzić i Šahinović budu izabrani u dom naroda iz reda Hrvata? Znači li to da se bilo tko može izjasniti kao Hrvat i da ga onda Bošnjaci izaberu?? Kako to objasniti i kako tu anomaliju isporaviti jer je očito da se radi nauštrb manjinskog naroda u BiH??!!
Sudo je borac
Stalno se vrte isti ljudi svugdje.Hoce li ikada doci vrijeme da vidumo neko novo lice?
bravo sandzaklijo,svugdje se progurate, došli bez ičega u sarajevo, sad su vlast i većina u sarajevu
Samo Elektronsko glasanje da koliko toliko ublaži krađu glasova, dok god postoje birački odbori oni služe isključivo za krađu glasova
Mislis da bi to ona prokleta trojka dopustila, pffff..