Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji paćenik...glumi nivo,neku civilizaciju,neki kalibar političar a zapravo je obična kar'na koja svoju bitnost dokazuje u Bosni. Jadno čak i za političara
@gooUser16222237345 ...ebo ti Osman Mehmedagić nenu grbavu
Još mi ona slika u glavi kad je Milanović podržavao 2010 Komšića,šetao Sarajevom držao Komšićevu sliku i kleo se njom 😂
Nebitan potpuno. Uopće nije bitno šta misli i govori.
ne pali vise prica o islamistima, pa haj ko ja bi da dodjem , a oni ko nedaju
Lik u Hrvatskoj, gdje glumi predsjednika, je nebitan . Stvarno ne vidim što se mi trebamo da mu posvećujemo ikakvu pažnju.
Austrougarski konjušari, promicatelji civilizacijskih vrijednosti, haha
spin, kao ringišpil!
Ebo vas vise i Milanovic i Kuko i Bakir i Dodik …komsic, Covic i ostali! Udjem u veli vakta na portal a vi jedno te isto!
Sve goli fashisti okolo Bosne..Progutat ce ona i ovakvee laarve , bilo ih je gorih i vecih
...daj bolan,nemojte peglati vise sa ovim nebitnim idiotom,da je on predsjednik neke bitne drzave pa bi i shvatio,li smarate sa predsjednikom jedne nebitne pripizdine koji je zadnja rupa na sviralu svjetske politike i koji se ne pita ni za sta...takvi i ne treba da nam dolaze.
ko je on?
Zašto analizirate šta se krije iza odluke jednog umobolnog fašiste?
de malo pauzirajte novosti o ovom d..ilu
kome je on dolazio u posjetu, nije nikome dazio u zvaničnu posjetu, mislio otici nekome na babine pa se mlada prevarila, znači nije mogao ni otkazati posjetu
Ama islamisti htjeli da ga izbodu ćakijama
Dali je drzavna imovina Haravataska Srbijanska i Bosansko Hercegovacka
Jedna od najglavnijih zemalja je taman prije puta upozorila Milanovića da može biti životno ugrožen.