Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se uvi ugnijezde misliće svijet da smo mi takvi
"Istakao je da će u donjem dijelu paviljona biti smješten moderni Islamski centar, a da će gore biti izgrađene sobe u koje će moći biti smješteno oko 40 studenata ukoliko se odluče za građenje dvokrevetnih soba." U toj recenici se krije svo dobrocinstvo investitira.
Gadovi, prodajete se za 300 hiljada popišanih
Fuuuj, bijednici, fuuuuj
Kenan Musić je vođa munafika, prljavi licemjer
Oj ko je sretan ni u hali gladan nije. Pa dje su ovi u vrijeme strahovlade seika El Kadrija, pa da se u talu sa zavodom za izgradnju, obezbjedi stagod za coju nevinu cerkicu Marselicu i zeta poznatog pod pseudonimom Ela Zeus, koji bi imao obicaj pokazivat svoju muskost u prostorijama uprave u Nedzaricima
Ova dva desna će se kad tad raznjeti
Jadni ovi iz IZ-a na društvenim mrežama najviše pljuju saudijce i ostale arape a POGOTOVO naše studente koji su tamo studirali po arapskim zemljama pa govore kako nisu učili pravi Islam i da su vehabija, a kada dođe arap sa bradom do pupka onda svi lete da uzmu lovu od njih i tada su fini prema njima! Licemjerstvu nikad kraja!! A kada mene vidi hodža na ulici sa bradom neće ni da me pogleda!!!
@ZulQarneyn bravo
Možda je Macron već znao za ove investicije prije nas.
Koji je naš od ovih jamenijaša?
Znači traži plac za džamiju u krugu domova i što ste se sexali sexali ste se !!!
@klanfer Eto niste se sexsali a sve kauče razvalili ...ja što ne mogu ove demagogije
Muslimanske zemlje surađuju 😉
Haba.. šok
Neće ga SDA finansirati!
Neće ga SDA uložit!