Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIGURNO DA JE OVO NESTO NAJMANJE STO SE MOGLO UCINITI I ZAHVALITI JEDNOM NADASVE VELIKOM COVJEKU, HUMANISTI I STRUCNJAKU SVOJE PROFESIJE KOJI JE IPAK PRERANO OTISAO.
Vjerujem u zasluge porodice Hadžić i treba biti zahvalan za ovo, ali treba biti zahvalan i za ono prije što je omogućilo rahmetli babi da dođe iz Foče u Sarajevo na studije, da bude smješten u studentskom domu u kojem mu je, eto, smetala galama i nepoštivanje kućnog reda. 😌
Ima li ko da se sekira o JU. STUDENSKI DOMOVI. Stvarno je sramota u kakvim uslovima studenti borave. lp
Svaka čast za potez, institucije treba nazivati po ljudima koji su dali doprinos društvu, državi, zajednici, kome se ne sviđa i ima bolje nek napravi sebi i zove kako hoće!
ne može kako hoće.ta neće se valjda zvati svetog Ante.
Opet FETULAHOVCI mazu oci,a narod nista ne zna o Gulenovcima,masonima,pokretu koji rusi sve pred sobom,samo se maskiraju,prije kao Tursko Bosanski Koledz,pa Burch,pa fondacija Izvor nade,pa sve silne privrednike koje su uvukli u vrtlog itd...e moj narode neobrazovani i neuki.
@Zabavljac Baš me zanima šta je loše u obezbjeđivanju kvalitetnog prostora za boravak učenika-studenata ili šta je loše u radu za unapređenje kvalitete obrazovanja? U ovakvoj državi gdje niko ne ulaže u omladinu, kada neko pokuša nađe mu se mahana. Ko ovce 3 decenije blejite. I to nikome ne smeta.
Eh...da mi imamo kakvog moćnog ratnog zločinca pa da po njemu nadijemo ime studentskom domu kao recipročnu mjeru ☹.
SDA JE SVE URUŠILA
I onda neko zeli reci da je Sarajevo multi-etnicki grad. Po nazivima ulica, parkova, skola i institucija ocito nije. Da ne kazem da su potpuno izbacili imena antifasista iz Drugog svjetskof rata jer istorija izgleda pocinje od SDA.
Zemjenice imas multietnickih gradova sirom svijeta. Razguli hdje ti je volja!