Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah i vas, mozda je student studentica
Neka je bagra i falsifikovala...
Au pa na Beogradskom univerzitetu kartice su zamenile bonove, ima par godina. I mogu vam reci korisnije je, nema maltretriranja , poneses karticu i ko gospodin jedes i cao. Aj u zdravlje sarajevske kolege...
jest jest to je nova svjetska zavjera... cccc pa tako funkcionisu svi normalni domovi vani i sve se svodi na studentsku ISIC karticu deg.enu jedan zaostali!
sve je to u cilju da sto vise bonova za ishranu propadne i da se ne iskoriste, da bi vise ostalo Studentskom centru. Fuj
2 paviljon ove godine i nije u funkciji svakako..A i bio je muski,ko zna sta si ti radio gore
ja pojeo svoju karticu, bio gladan
Ja kako se sjecam drugi paviljon na Bjelavama bio je iskljucivo muski - masa s.eljaka je boravila u tom smdrlji.vom paviljonu. Ti \"student\" si sigurno neka zadrta. pe.dercina cim si g.uzio tamo:)
eki kartice? pa kako ću sad ulaziti u drugi paviljon da goozim i kako ću od jarana uzimati bonove da jedem a i ja da dajem svoje drugima..this sucks..