Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba malo više ovakvih akcija primaju platu a prave se da rade.
Naša stranka tražila da se smanje naknade šehidskoj djeci?
@Muha994 Kad ti je pouzdani izvor saff.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Studenti bi trebali biti najagilniji dio naseg drustva. Mjesto toga, imamo masu mutavaca cetvrtaste glave koji se bore za dzumu!
Miley Cirus dosla ..SVAKA CAST ^@HAHAHAHA
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..gdje ima dima ima i vatre
Toliko o tome da su iz Naše stranke..
Pa sta treba security u pratnju, pa kad sam isao u osnovnu skolu svaki dan sam morao dva puta preci preko autoputa, a jos sam dijete bio, a danas koliko djece toliko i roditelja u pratnji, a za odrasle poruka, cuvajte sami sebi, nece o vama niko brinuti.
Svaka cast drago mi je da ima i malo osvijestenih ljudi/studenata u BIH. Nece nam niko pomoci ako ih ne budemo prozivali javnom prstom i pravili sve cesce proteste.
Ove 100% primaju pare da protestuju, ova sto je napola trepnula, nema dje je nema!
Razdjevicar- tebi ocito fali mnogo toga, a studenticama svaka cast na akciji i zelji da bar pokusaju nesto promijeniti. Jedino je steta sto ih kolege i kolegice ne podrze u vecom broju (podrzali bi oni ali im mrsko...)
Pa brinu se očito ! Granična služba pustila Sanjina Sefića, tužilaštvo za njim poslalo polovičnu dokumentaciju sa kojom ne može biti isporučen, pa će na kraju završiti u trećoj zemlji !! A general švercer Armije Prevljak ih hoće da tuče na balkonu parlamenta kad protestvuju protiv MINDER POLITIKE I POSLANIKA ! PRavo na život je iznad svih prava u BiH i Parlment KS ih mora salušati a ne da štiti svoje ubice i kriminalce što mu je jedina uloga !
U ovakvom kantonu neki studenti imaju pravo na džumu i prekid nastave za vrijeme ramazana čime se vjersko šerijatska prava stavljaju iznad nastavnih, a ne poštuje se pravo na nečiji život. I niko ne odgovara !
jao komentara, boze sacuvaj.
Počnite se same brinut za svoju sigurnost,zar već niste skontale da smo ovdje svi prepušteni sami sebi.
pa ovo je na seksualnoj bazi.