Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će doći član Upravnog odbora UNSA ispred studenata - vječiti student Ekonomije Nurković da vas smiri, a brata također vječitog studenta je na čelo udruženja stuednata Prava
Vjecito studiraju jer nemaju kad uciti od pohoda.. Biznis je to..
Znači on će u penziju kad diplomira????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
" Mi u SPUS-u uvijek biramo dijalog kao način rješavanja problema"... to jeste: "NASTAVITE SISAT VESLA I NE BUNITE SE OVCE"!
Molim vas, zar su studenti toliko glupi da ih predstavlaj lik koji ne može za 10 godina završiti fakultet! Studiao sam prije 5 godina, Nurkovic je i tada bio glavna karika (da ne kažem karina) u Uniji. I pitamno se što nema promjena? Vladajuce strukture su nametnule Nurkovića kao predsjednika da se ne bi pojavio neki lider koji će studente povesti u revoluciju! Eno sad mu se i brat nešto petlja oko Unije! Babo im je Rušid, mladi musliman s Jarčedola. Mi očito volimo kad nas maldi musilimani jebu u zdrav mozak!
nurkic pada,gledajte i uzivajte
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
njima se buni samo kada kahva poskupi i kladionice ne rade
Imam ispit u cet kako cu majke ti na protest???????????
traje 6 sati
ustvari 5 h
KAKO DA ODEM KAD IMAM ISPIT :(
Bakir ce vam dati bolje poslije izbora 20 godina vlada a bice bolje opet ako pobjedi :)
Od koga su prepisali ove plakate?? Nesto mi ove face ne izgledaju dovoljno inteligentno da samostalno smisle neki tekst...
Klix,uklonite vijest,otkazano je radi ubacivanja huligana ,bice pomjereno
KO BUDE IZASAO TAJ NIJE NORMALAN. Dozvolit ce te sebi da vas debili izvedu vani u predizbornju kampanju. prvo-htjeli su iskoristiti profesore pa protestvovati, oa profesori ih zajebali, drugo, gdje ste do sada? gdje ste bili 7.2.? zasto bas sad? sto se ne bunite kad vas uzimaju pare za ispite i traze p.i.cke za ocjene a sad u sred izbora izlazite. vi ste idioti ako vas par debila nagovori na protest u sred predizborne kampanje. nemojte onda vise studirati, ako banalnosti ne kontate!!!
spustite cijene kafa, pa ce biti zadovoljni!
uuuuuuuuu, opstruiras "studentariju" u "akciji" :) da padne cijena kafe, ne bi ni bilo protesta, svi bi zavrsili u kaficu :)
zato i govorim, da ne blokiraju ovce ulice...
Razjurite bagru koja vas vodi! Skupštinu studenata, izaberite novo rukovodstvo i budite ravnopravni partneri na studiju. Ovako ste samo oni koje iskorištavaju profesori i naravno vladajući lopovi! Uradite isto ono što se uradilo 1968 samo nije proljeće. Neka im bude crna jesen. Na opšte izbore i tu ćete pomoći mnogo, da se bagra, ne skine - već ukine!
Sjećam se ovoga za knjige. Omiljena riječ bibliotekarke kad sam ja studirala je bila "Nema, moraš to kupit'! "
Ja se sjecam jednih protesta studenata pred zgradom Vlade TK. Studenti su trazili socijalni rok, a u danima protesta su propustili redovan septembarski rok.
Studentsko pitanje kao i sva druga pitanja je problem naseg mentaliteta. U nasoj krvi je da se ide linijom manjeg otpora. Slazem se da su uslovi studija katastrofalnoi, studijski programi losi i beskorisni i da je potrebna cijel jedna revolucija da se stvari u nasem obrazovnom sustavu posloze. Ali i tada ce nasi studenti slaviti dan kad profesor zbog kojekakvih privatnih obaveza otkaze predavanje, jer zasto bi nas student slusao predavanje, kad moze piti kafu. I tada ce nas student napraviti hrpetinu djonova, koristiti stotine tehnickih pomagala (mobitela, bubica, skrivenih kamera) da bi prevario na ispitu. Pitam se samo da li iko od njih (a nazaost moram reci da je takva velika vecina nasih studenata) razmisljao o tome koga zapravo vara s tim? Varate sebe draga djeco, sebe i svoju buducnost. Neka budu posteni studenti pa odgovore koliko ispita su polozili uceci samo "slajdove" koje im je dao profesor, da pri tome nikad udzbenik takli rukom nisu.
STUDENTI! Kakva je to nekad plemenita kategorija bila. Sad su samo mali glasački listići (koji ni ne glasaju).
http://amsdacentar.blogger.ba/ NEOVISNI!?
Kakvi nasi studenti, ispijaci kafe, i pusaci nargile!!! Nece oni prstom mrdnuti.
@gin sex je sastavni dio studiranja....
Neka se oni kaisaju nema veze, neka koriste skripte i prije se koristilo, al brete nece likovi da se bore nizasta drugo klepaju ih po usima oni isto ovce to tako mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)