Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nauce da kuhaju i nece se ovim zamarati
Sve bi ja domove ukinuo.!! Hoce svako da studira!!
Prije svega ja se ne zovem KRMAL vec Kemal! Kako Proteus vrste mogu biti \"negativan\"? Pise se NEGATIVNE. Pametna djeca sa fakultetima nemaju posla a ovakvi rade/ne rade u drzavnim sluzbama! SRAMOTA! Drago mi je da cjelokupna javnost u BiH moze vidjeti kakav nepismen kadar radi u pomenutom Zavodu. Ti ljudi su jako neljubazni i nestrucni u obavljanju svog posla, tako da je ovaj njihov nalaz jako upitan!
S tim da su Nedazrici i jos neka naselja ozraceni od NATO bombardovanja 1995.
Ovim studentima sve smeta. Do juče su glođali crvljive šljive i jabuke sad digli pompu,zbog toga što je neko dobru zayebanciyu napravio sa dva mala crva. Mogli su ih crvi smazati u tren oka.... A SPUS???? heheh Radije nek se sekiraju kako im je luksuzan mokri čvor. Bolje obavljati fiziološke potrebe u grmu i Miljacki nego u njihovima halama.
zna li se kakvu hranu jedu u drugim domovima?