Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vam smeta pa i tudji uspijeh. Momci su pametni inace ne bi bili ovdje gdje jesu, svaka im cast... A j****a vas i federacija i RS sta se svaki put hvatate na to... pa dokle vise.
Ne kontam, ot kad je Novi Sad u Bih?
@hehe muslimana nema (narvano) ali kakvi bre hrvati??? samo SRBI :*
NAPRED BRACO SRBI!!! POKAZITE IM KAKO SE TO RADI!!!
Hvala svim dobrim ljudima na podrsci. Iskreno nam je zao sto sa nama u Sidnej ne putuje ekipa sa FIT-a iz Mostara, koja je ove godine usla u 100 najboljih ekipa. Ovom prilikom upucujem srdacan pozdrav vodji ekipe i radujem se ponovnom zajednickom okupljanju clanova Microsoft-a iz BiH. Za sve ostale: www.imaginecup.com je adresa, vidimo se 2013 godine u online kvalifikacijama. ;-) SPU Team
ne bih da placam nesto sto ne vrijedi, plus nemam tih para, radije cu se pomucit na javnom univerzitetu i probat steci neko znanje a ne kupit diplomu na fakultetu koji je napravljen za tatine sinove i kcerke dovoljno glupe da ne mogu upisat ozbiljan fakultet...
zato što sam ja svom tati pušila rac**?u Moj se otac uopće nesječa Da sam ja ja njemu pušila rac**?u! I zašto vi to sad potencirate? Nemoj da mi sad to neko potencira, Moj otac nezna šta je bilo i neću da sad o tome pričam ja sam pušila svom tati rac**?u
Ajde sada ti svima nama ispričaj Kako si svome tati popušila rac**?u Ja sam svom tati pušila rac**?u ×5 Tata nije pristao da mu ja pušim rac**?u A ja sam čekala dok se moj tata napije Kada se moj tata napio ja sam na prijevaru njemu popušila rac**?u dakle on je bio u nesvjesnom stanju i u tome je jedina moja greška što sam u nesvjesnom stanju i na prijevaru popušila svom tati rac**?u Ja sam svom tati pušila rac**?u ×2 I boli vas sve skupa rac**?u
KRETENI NEINFORMISANI. SLOBOMIR FAKULTET IMA SJEDISTE U NOVOM SADU A ISTO TAKO U DOBOJU. A OVIM GUMENIM KRAMPACIMA TO JEST \"MALOSUTRA NOVINARIMA\" PO KOJI BUKVAR U RUKU ZA NEDAJ BOZE!
kratko da pokusam objasniti... na privatnim fakultetima je u stvari sve do para.... svi(uprava, profesori) zavise od upisa studenata i njihovih para, ako se razumijete u ovaj kapitalisticki marketinski svijet, shvatiti cete da je losha prolaznost i losha reklama..... mislim da je sad sve receno!
Pa ti lijepo upiši i završi, kad je to tahko lahko.
Ocigledno je da si ljubomorna.. Ako mislis da je potrebno samo dobro platiti, pa sto se mucis na nekom drzavnom fakultetu?? Plati i zavrsit ces, ako mislis da je tako :))) Momci, svaka cast!
u ovoj vijesti je ipak trebalo navesti gdje se nalazi taj fakultet (osim sto je u bih), a kao sto je npr. naveden novi sad..ja prvi put cujem za taj fakultet sto uostalom i nije cudno..inace, mladim koji vrijedno uce uvijek pohvala!
nemam obicaj komentarisati gluposti.. ali brate pomjesao si vjeroispovijest(musliman) i nacionalnost(Srbin, Hrvat) dakle postoji i musliman koji je Hrvat!....moze se kombinovati :) ili Srbin koji je katolik.....itd.
prvo svi iz bosne su bosanci. drugo. samo na MIT imas par bosanki (muslimanki) i bosanaca (muslimana) koji rade na prijmjer za NASU i slicno. Da ti ne moram spomenuti da je jedna Bosanka (muslimanka) prva mlada naucnica na svijetu koja je na primjer dokazala u fizici pojam relativnog vremena.
preimenujte se u Univerzitet Igor i Co
Imali ko tu musliman? ili drzavi samo prestavljaju srbi i hrvati ?