Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sedmice je zasjala jedna lijepa, pozitivna priča na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Ovi mladi ljudi su pravi primjer kako visoke ambicije možemo doseći kada težimo i radimo. Oni su nam i dokaz i potvrda zašto su u Bosni živjeli i učili nobelovci, veliki umjetnici, evropski šahovski prvaci.., i najbitnije - dobri ljudi. Svaka čast ovim mladim ljudinama. Veliko poštovanje! Ono što je još bitnije je da su pokazali javnosti i svima nama šta ustvari može biti Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i šta mogu biti njegovi studenti. Najlakše nam je sada tražiti krivca u drugima, u državi, Upravi, ministarstvu... Gdje smo mi studenti u cijeloj toj priči; da li mi samo govorimo o problemima ili nudimo rješenje. Da li mi na prigovor dajemo odgovor. E ovi studenti su pozitivni primjer; kako se čestitim odnosom, težnjom i radom mijenja stanje društva. Neka im je sretno!
Bula je naša 100% hahah
Toliko pravnika, a toliko obespravljenih:( Welcome to BiH.
zato imamo i preko 250 stranaka
i onako uzgred zbog pravde *studentice su nevine* ali oni koji su trampili pravno znanje za lazne ocjene oni nisu . i pravda jedina ispravna za njih bi bila oduzimanje titule i raskid radnog odnosa bez prava na ponovno zaposlenje u struci u javnom sektoru , studentice ne dirati .
rame uz rame, samo po sjedištu
bekno ti ne bekno tebi i svim bijednicima bosanskim ce da presudjuje buljuk diplomiranih fuksi iliti kurvi ili ti prostitutki ili ti " diplomiranih motelskih pravnica " pa se ti jebi znaci dofatil te se koja od tih fuksi znas znanje mozda se i provuces po osnovi presude koja je donesena na osnovu bajatog zakona a dok se to sve uskladi sa friskim bice vec zastara predmeta , preostane ti samo jos da je poljubis u kurvanjsko dupe . svi dokazi i validna dokumentacija za navedeno su u arhivi nekoliko dnevnih bh listova sve potkrijepljeno citala cijela drzava svi povracali od muke ali se sve zateskalo i mirna bosna , da sam pravnik onu tubu bi bacio u prvu kantu za smece
Jasmine kakva prava imamo ?!
Svaka cast