Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva su bahanalije na ovim -ijadama, od 2000 do 2015. sam svake godine učestvovao baš na Primatijadama, to je 7 dana neprestanog odvaljivanja od alkohola. Na ovim sportskim takmičenjima je sve pjano i mamurno, ko uspije dva napada istrčati, pobijedio je.
pardon, do 2005. :-)
Ohhooohooo, što se faćkakuju na 2 fot. .. :D
Dobre odbojkašice, zvekno bi hin:))
Bi ti "hin zvekno" kada bi ti one dopustile.
@ADLER prije bi babi kupio koju kravu, dns njoj parfem ili bon za mobitel i mozes da zvekas. sve je na prodaju, bilo i bit ce samo treba znat "cijenu" dogovorit i to zamaskirat, na to se sve svodi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki idu da igraju i takmice ,a vecina da se provode i luduju, znam po sebi, 100% tacno (: