Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago vam je? Pa stidite se toga sto ste ljudi. Necu spominjati ni naciju ni vjeru. Stidite se sto ste takvi. Sram vas i stid bilo! Zlocin nema ime ni prezime, vjeru ni nacionalnost ni boju koze. Zlocin je zlocin. Fuj gamad jedna ispranog mozga!
trg alije izetbegovica u sarajevu i zenici.
Nema tu kruha, indoktrinacija radi 3 smjene dnevno...
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Blago vama Srbi dok imate nas Muslimane koji smo toliko ograničeni da evo cijeli dan jadikujemo i na taj način vam dajemo VAŽNOST za budalaštinu koja se desila u selu oko Sarajeva.
Jbt, da pročitam nešto pametno! Sve si rekao!
@Muni Bosnjake...ne Muslimane sa veliko M. A ostalo sto si rekla veliki plus
Svi ste vi radovan, sutra kad zavrsite taj svijetski priznati fakultet na palama ne zaboravite u svojoj biografiji pri zaposljavanju i to napisati kako ste svi radovan i kako ste ponosni sto ste za vrijeme studiranja zivjeli u domu radovan karadzic, to ce vam biti jako vazna referenca u svijetu i jedva ce vas dockati, radovan je osudjen za genocid a svijet voli genocidase.
Vi sto tvrdite da je bosanskohercegovacki narod nastao od vas srba. Ako cemo se voditi vasom logikom onda slijedi ovo : prvi čovjek na planeti zemlji , naučno dokazano naseljavao je područje današnje Afrike. Ako ćemo se voditi vašim razmišljanjem onda smo svi mi, čitav svijet pa i vi srbi ustvari afrikanci. prestanite trovati mladež. Ako vam se ne dopada BiH preselite ne u neku drugu zemlju , sto se mene tice i na dr. planetu. LP
Mislim da je trebao taj dom nazvati Studentski dom "Dragan Dabić",, hmmm
cevap za curu sa pala....opa...mala ipak znaju sta valja :-D
Srpska nacija jos uvijek zovi u mraku nacionalizma iz pogubnih I sramotnih 90-tih sto za mene kao Srbina djeluje zastrasujuce. Igraju se opet nasim zivotima I ognjistima
ja sam cuo ove curice sa pala u nocinim sahtima vole ic u sarajevo na cevap!!!1
Pale "centar kulturnih događanja",koja ironija, a radovan karadžić ,. naziv Doma..odraz nepismenosti, primitivizma., jednom rječju uticaj prvih komšija..međeda...
Studenti s Pala: Drago nam je što je studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću Studenti iz Sarajeva: Pozdravljamo otvorenje studentskog doma..i vec slijedeci vikend cemo doci na JAhorinu i potrositi sve para sto imamo kako bi podrzali Pale i Sokolac u slicnim projektima :) :) U potpisu: Debili iz Sarajeva koji svojim novcem finansiraju i odrzavaju u zivotu i bez kojih bi Lukavica, Pale, Sokolac umrli od gladi!
Treba djecu skloniti odavde a sto se tice ovih sto sve mrze za njih se ne brinem oni ce se poklati medjusobno prije ili kasnije ako nista zbog medje
Jedino cega se ja stidim je moja naivnost, jer u svojoj naivnosti uvijek sam mislio kako me budale nemogu iznervirati
Evo vam vaša rs---izbacite uljeze: Najveći izvoznici u 2015. godini su: Arcelor Mittal, Prevent Visoko, Aluminij Mostar, Alumina Zvornik, Sisecam Soda Lukavac, GIKIL Lukavac, Bimal Brčko, Optima Grupa Banja Luka, Borac Export-Import Travnik i CIMOS TMD Gradačac. 2 kompanije samo iz rs-a, jaz se sve više povecava, toliko o Dodiku i baljezganjem o boljem dijelu BIH. Alumina Zvornik, nju su Litvanci još malo pa preselili sebi. Optima grupa i Rusi jedino nesto prodaju iz ove polovine BIH..
Zaboravio si Fabrika cementa Lukavac. :)
@pop84 Ovo je zvanična statistika Vanjskotrgovinske komore. Kad bi se spisak proširio, pojavila bi se još koja kompanija iz RS-a, ali suština je da koji god uzorak uzmeš, sa sa 49% teritorije BIH učešće kompanija koje donose devize je desetak %. Brčko nije RS, iako u mapama vole prikazati kao njihov dio..Kad odvojeno gledaš istočnu RS od Banjalučke regije, to još jadnije izgleda. Pale i taj dio samo ovako mogu ući u vijesti, pa neće valjda vijest biti da su otvorili novu fabriku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Studentski dom u kojem ce se skolovati sljedbenici monstruma radovana karadzica. Srdjan Puhalo se izjasnio da ga je stid sto je Srbin, hajde ostali serbi izjasnite se da niste svi monstrumi pridruzite se Srdjanu puhalo.
Nema suzivota sa srbima, namjerno isceniraju problem da bi kasnije glumili kako ih ne podrzavamo i uvazavamo...
Majka mi je par puta izpricala kako je Karadzic iznamio sobu u istoj kuci kao jedan rodzak od mog oca, mi smo bosanci btw.. ali eto nek svako zna karadzic je pisao krevet u snu. provjerena istina. nek je on nama dosao sa visokog brda Crne Gore, jebani stranac dosao da nam pokusa unistiti grad i drzavu, izkomplexiran gad, ponos srbskog naroda sa pala...ma jebi pale vise to je najveca selendra u BiH!
Ništa. Neka oni otvaraju domove sa imenima ratnih zločinaca po brdima oko Sarajeva, ali zato zabraniti da radi u Sarajevu bilo ko rođen ili sa prebivalištem na Palama. Neka im ratni zločinac Karadžić i demagog Dodik isplaćuju plaće umjesto Bošnjaka iz Sarajeva.
@revan Razumijem da moraju raditi u zajednickim institucijama. Ali u svim ostalim firmama i organizacijama u Federaciji ne zasluju posao. Da su nasi normalni ne bi ih ni primali. Nadam se da cemo se opametiti.