Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studiraj šta želiš, budi na birou koliko hoćeš
Upisi UNSA i napuni budžet Univerziteta. Za uzvrat, predaju ti po standardu iz 1948, u Čehoslovačkoj.
Nema ih ni na listi najboljih 25 000 univerziteta
Ako zelite neko znanje nikako UNSA, ako vam je samo do diplome onda vam je bolja i jeftinija varijanta univerzitet u Travniku...ovo je dobronamjeran savijet
Raja nasa nikad skontat da posao ne garantuje papir koji nista ne znaci, vec znanje koje steknes. Niko nista ne nauci, niko ne zna osnove svoje "nauke", a svi bi da rade nesto. A ko ce otvoriti firmu ako niko pojma nema?
preko UNSA do biroa
Ja, ja, studiraj, zavrsi, pa na biro ili u najboljem slucaju radi za 750 KM
@jegulja Jest, bas tako. Bolje lopatat za kutiju cigara i frtalj sa parizerom na dan. Ko nema znanje, imace zuljeve.
kakvo crno studiranje u bosni... bjezite djeco i ja sam pobjego u austriju. Ako mozete i dalje samo bjezite, Amerika, Kanada i to .... Treba Bakiru i Lamgumdziji da budete robovi?
@UmjetnikNePItaj U cilvilizaciju se ne bjezi nego se to mora zasluziti. Bez diplome, krampaces i u Austriji i u Kanadi. Kanalizacija je svugdje ista.
Nema ovaj univerzitet budućnost sve dok je starih predatora i njihovih pomagača.
Samo Deutschland....
Tako je
@Taxista357 Zivi li se kad u 1958oj? Ima auta i osim golfa dvice, hadjija.