Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je bila obavijest da se organizuje sastanak? Je li samo na fb profilu OPSFF-a ili je bio oblijepljen hol Fakulteta? Je li postojala zvanična obavijest?
Da vam ja ukratko pojasnim drage buduce kolege. Bolje bi vam bilo da svi skupa skonatate da vam je buducnost nikakva, upravo ako vi nesto zajedno ne napravite. Ako se ne prepucavate na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, onda je to na osnovu seksualnog opredjeljenja. Ovi sto ne kontaju, sta su ovi htjeli sa tekstom neka napisu nesto pametno. Hajde ako imate pameti i petlje izaberite jedan datum. Izadjite na ulice, skinite vladajucu Bagru svih nacionalnosti. Kad to uradite onda vidite hocete li tuci pedere i lezbejke. Mozda vam nece smetati ako budete imali lijep zivot i buducnost svoje djece. Ja sam fakultet zavrsio davno. Napravio sam sam sebi bolju buducnost, bez politike, stranke itd. Nisam komunista, ali Chegevara je bio simbol moje mladosti. Pocnite mrziti ove na vlasti a ne jedni druge. Ili \"odoste svi zajedno
Najvece zlo Filozofskog fakulteta u Sarajevu je SAMIR ARNAUTOVIC. Kad je taj mogao doktorirati i danas se predstavljati kao kvazi-naucnik onda moze svako. SRAMOTNO!
Evo prilike da pokazete gospodo Lovrenovici i Komsici svoju objektivnost...ili suprotno!!!
reci cu vam nesto kiss my ass all
eto nek vama svima smeta sto se studenti bune, a nek vam ne smeta kad svi drugi protestuju.... na studente niko paznju ne obraca, a oni su na buducnost, istina je da neko ovu bagru sa vlasti skinut nece, ali to necete biti vi, starci jedni, vi biste sad nesto u pedesetim i sezdesetim mjenjali... svi trazite neke pare, para nema odakle ???? ja potpuno podrzavam studente i sugerisem vam da im se pridruzite jer imaju iste ciljeve kao i vi, samo sto su jos vise obrazovani...
Sastanak nije bio vezan za homoseksualizam i slicno, ne lupajte gluposti vec vezan za prof Jahica i ukinuce rokova! A svakako se danas na oglasnoj ploci pojavilo obavjestenje da majskih rokova nece biti, toliko o tome ko ide u djela a ko samo prica!
Hajde, otkrijte identitet, molim vas. Ofirajte sebe, a ne kompletnu ustanovu. Kakva pasivnost? Ko je bilo šta pokrenuo, gdje je taj poziv za to okupjanje? Borite se protiv pasivizma (kako već kažete) koji izaziva internet, fb kao društvena mreža, a vi sami stavite to isto obavještenje na internet. Gdje je bila službena obavijest? Evo, ja bih došla - baš da vidim šta mi imate reći. Haj da ste vi ovu vašu nazovi \"kreativnu\" poruku bar napisali kako bog (pravopis) zapovjeda, neg\' u jednoj rečenici deset grešaka. I vi pričate o akademski obrazovanim građanima. Gospodo, knjigu gramatike i pravopisa u ruku. Ne glumite revolucionare na baterije. Kladim se da nemate ni osnovna znanja o nekim stvarima, ali ste se našli pametovati o pasivnosti. Nemojte da prozivaju sve studente FF, zbog šake budala koji nemaju drugog posla. Ili bar radite kako treba stvari ako već želite nešto da napravite i aktivišete studente koji su \"pasivni\". Garant me nećete aktivisati svojom nepismenošću. Fala, živio!
Glupo, neduhovito i ne ostavlja nikakav utisak...
Pero, hajde pojasni nam svima sta je \"kjafir\" i sta u prijevodu znaci \"Eselamu Allejkumu\". Ako si vjernik pojasni ko to osim Jedinog odlucuje jesmo li Bogu dragi ili ne.
Dje LIKE ??? da kliknem ili share da podijelim ... dajte sto mi dugmice skrivate ! CCCC Great story Sarajevo x ---- Levati !
KO JE FATMIR ALISPAHIĆ http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=45737
nemate vi pojma šta je zapravo demokratija
kad ovakvu glupost vidim, postidim se da studiram na ovom fakultetu
A pismena nam ova omladina, masala!
FATMIR NIJE FASISTA, FATMIR JE ISLAMOFASISTA ! a koliko ce vremena trebati Ivi i Dubravku da shvate da BOSNJE VOLE ISLAMOFISTE a da je multikultura tek jedan mali igrokaz za naivne i pohlepne, to cemo vidjeti...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002044127444 sta ima manekenka hahaah