Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studenti...ugledajte se na osmicu...dva fakulteta zavrsi a da ih ni vidio nije...i to jedan na engleskom jeziku...a od engleskog sto bi reko campara zna samo reci hello...
@yeba.mene.drzava nije ti vala ni Campara pismeniji,Osmica je za njeg zivot izmislio
Čampara je upisao sina od nacelnika Neuma Matuska na medicinu da bi njemu Matusko dao dozvole silne za gradnju i da u ne salje inspekciju da placa porez na goste.Matusko nikad nije polozio prijemni za medicinu a 4 puta polagao.
Lično sam dio grupe studenata koji su pokrenuli navedenu peticiju. Ni Škrijelj nit iko nas na to nije animirao, već mi sami sebe. Dekanesa se oglušuje na sve razumne molbe i krije se iza rečenica kao "to nije u našoj nadležnosti/nije po zakonu" a kada treba podići školarinu na 6000 i obrazložiti zašto je sa 3000 skočilo ma 6000, niko ništa ne zna. Ako ova peticija ne bude pila vode, idemo krajem avgusta na proteste.
A sta ste ocekivali, svi prozivani i izvikani fakulteti su TITO za Sarajevski , nazalost
JA SAM STUDENT MEDICINE I DEKANESA LAZE. DAJTE NAM PRENOS PREDMETA I SMANJITE ŠKOLARINU!!!
E cuj ne ostaje pisani trag na zoom-u. Jeste li znali da zoom aplikacija ima mogucnost snimanja predavanja?
Plus in-meeting chat u koji se mogu upisati svi prisutni, te isti spasiti kao pismena evidencija prisustva.
Ono kad te neko odhebe po zakonu, gdje nemozes i nemas pravo zalbe. Volim te BOSNOOOOO
8 sa
Nastava na medicinskom fakultetu ne valja ni kad nije online, kamoli online. Isto i na stomatološkom. Uplatiš 6000 i dobiješ prezentacije sujete, nepoštenja, nepotizma, neznanja i javašluka. Svaka čast rijetkim dobrim i pametnim ljudima sa ovih fakulteta, veliki pozdrav za njih i sretno u Njemačkoj.
Jad, tuga i ćemer na šta je spao ovaj prijašnji gigant od fakulteta. Volio bih da ako neko ima informacije kakva je cjelokupna situacija na Medicini u Tuzli, kako su se oni organizovali i je li bilo ovakvih problema?
@Hirurg124 Nikakva. Predavanja su održana online zadnju sedmicu semestra, isto tako nakaradna. Ispiti idu regularno u amfiteatru ali su studenti dobili bezuslovni prelazak na iduću godinu uz to da plaćaju ispite ( ovi koji prenesu više od 2)
Neka dokaze dekanesa. Ono kako su organizovali online nastavu je bio uzas nad uzasima.
Zaposleni na medicinskom fakultetu (svi...pa i oni u biblioteci koji nikako ne rade i ni jednu knjigu ili skriptu ne daju studentima), dobivaju redovno za “rad od kuce” jako, jako visoke plate, ni fening snizene. Oni svakako imaju odmora...Auuuuuu, i sad im je opet dosao odmor od odmora, jos od januara, i to dobro placen pa jos i regres....
NA PMF-U ODSJEK ZA MATEMATIKU JE SVE ISPITE ODRŽAO U UČIONICI A SVAKI JE MOGAO BITI ONLINE KAO DA NAMJERNO HOĆE DA SE SVI ZARAZIMO
@Akihabara Kako održati on line ispite, ako se trebaju raditi pismeno? U osnovnim i srednjim školama su radili online kontrolne i pismene, pa se masovno prepisivalo, slalo zadatke instruktorima da riješe,...
@Leyli ispit nikako ne smije biti važniji od zdravlja studenata
Hajd ba, mi sa UNTZ radimo klinički staž ONLINE 😂
Kolege molim vas da umjesto komentara pošaljete sve svoje žalbe i primjedbe na e-mail adresu [email protected] sa naslovom "Online nastava na Medicinskom fakultetu" i da se ova priča ne završi na jednom članku.
Kakvee lazii, pridekan Kapur mjesec dana nije odgovarao predstavniku, te smo se mi studenti svi organizovali i u jednom danu je dobio stotine mailova. Online nastava ta njihova famozna platforma je pocela s radom u 13. sedmici, a oni fo tada valjda nisu imali vremena da profesoru kupe kameru i slusalice.
Iz licnog iskustva sa Cavaljugom kao profesorom, mogu samo reci - krmak.
Kao studentica fakulteta mogu potvrditi svaku rijec kolegice, cak imamo dokaz za svaku navedenu recenicu, sramotno je da nam nakon svega nr mogu reci ni izvinite, bolje i da sute nego se jos pravdaju i demantuju nase rijeci. Nek vas bude sram postovani profesori i profesorice, dokazali ste nam da smo vam samo obicni broj u amfiteatru koji sluzi za vasu evidenciju.