Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji ga hvale zabraniti putovanje van BiH!
Smrdonje su vrištale
@DonKihno riješiti će to EU za dva dana ako bude htjela. Završni pipu iz MMF-a i potpisat će i priznanje genocida. Samo sto to nije nikome u interesu, sve dok se pametni sele na Zapad.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji god fašista dođe sa diplomom tog fakulteta u federaciji zabraniti da radi, pa pasite travu u genocidnoj tvorevini đubradi...
Kakav moras biti mentalni sklop tako nesto da podrzavas? Studenti? To se nazivaju danas studenti. Sramota
To srBstvo ti je neka posebna dijagnoza svijesti, nekom normalnom umu neshvatljiva. Kad pogledas te nacionaliste tacno vidis da 90% njih ne zna ni tablicu množenja dok preostalih 10% uzima lovu na osnovu te zatucanosti. Neki zacarni krug barbara i berbera.
kakav ćaća takav i sin. Sve je to trebalo kad se moglo preko Drine i neka ga tamo vješaju koliko hoće. Srpska ideologija uvijek ista, stvorena od laži i obmane.
pa nije reko studentima da je skidaju nego dodiku. znaci studenti ce morati prebiti dodika kad je bude skidao ...
E bas da vidimo kad je budu skidali sta cete uradit
Zabraniti priznavanje diploma svih koji su ikad prenoćili u tom domu, pa neka srbuju koliko hoće!
Prezirem sve dokazane nasilnike, silovatelje, ubojice, ratne zločince i mislim da je inzistiranje na toj ploči da ostane jednako identifikaciji sa istim. To je odobravanje zločina i učestvovanje u zločinu.
Treba tu zgradu srusit zajedno sa studentima Fasssissstima.
Forum Mladih Nase Stranke Pale, da osudi ovo. Ups, pa zna se gdje oni i sta osudjuju. Zbog ovih stvari samo SDA
Ako je neko i na trenutak pomislio da oni generalno misle drugacije, nek ide na psihijatriju zbog paranoidnih halucinacija. Srbi su genocidan narod 99,8 %. Ovih 0,2 sto su pod zemljom i oni su bili genocidni.
Zašto je uopšte zakonom dozvoljeno u ovoj državi da se objekti i ulice nazivaju po zločincima koji su je rišili. Skinite tu tablu pod hitno a ko stoji iza ovog "ponosnog" dopisa, izbacite ga sa univeziteta i kaznite za nepoštivanje ustava BiH
Donro ih uce al to je vec stoljecima tako zato i jesu genocidnii i krkanski marod
ulojena gamad fuj
Da vas vide studenti iz 1968.godine. Ccc
Jadnici a smeta im kada ih zoves genocidasi a svakog osudjenog ratnog zlocinca velicaju...u njihovim glavama neka ebena smutnja caruje.Ako su ovo mladi na kojima svijet ostaje...bolje da nas meteor rokne jos veceras