Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanja za nezakonitog direktora (mandat mu istekao u augustu) RTV FBiH Dzemala Sabica: Je li istina da ste sve vrijeme agresije proveli u okupiranom Ilijasu? Kakva je vasa ratna veza sa zloglasnim komandantom (para)vojne formacije Vojske Re.publike Sr.pske, zloglasnim i po zlu cuvenom Vasketom? Je li tacno da ste krajem devedestih lezali u zatvoru u Busovaci zbog kradje automobila? Je li istina da vam plata iznosi bezobraznim i nemoralnih 4.500 hiljade KM, bez \"ostalih beneficija\", ma sta to znacilo? Je li istina da ste ucijenjeni od radikalnih struktura SDA? Je li tacno da su revoizori u svom posljednjem izvjestaju a i prije toga utvrdili veliki broj nezakonih radnji u poslovanju? Je li tacno da je sve veci i veci gubitak u poslovanju RTV FBIH? Je li istina da ste u svom radu napravili veliki broj prekrasaja i nezakonitih odluka koje se odnose na zaposlene u RTV FBiH Unaprijed hvala, Gradjanin i pretplatnik RTV FBIH
JEDI, UČI, J3B1, SPAVAJ... E TO SU VAM STUDENTI... LEZIHLJ3BOVIĆI...HOĆE SVI DA SE UFATE KAKVE FOTELJE I NE RADE NIŠTA, NEMA POSLA KAO, A ZNAJU PO KAFIĆIMA VISIT...
...mi smo se svojevremeno udruživali sa stelexom i šankom u istom...neprocjenjivo :)
Bas tako, neprevazidjeni Rambo, kralj...
E vidi ih sto su pametni, ljubi ih majka
interesantno da Slovenci sve vise dolaze u bivsu Juguslaviju, cak i za ove stvari. Prvi su zbrisali od Balkanaca 1990 a sad cudi me da se toliko interesuju za studentski zivot na ovim prostorima. Zar nisu valjda u EU, i zar n treba da se druze sa Njemackim i Ceskim studentima.Il valjda nece i niko u Eu, nisu niko i nista pa se vracaraju ovamo.
Kakva nebuloza. Koja li budala ovo finansira? Doduse, ne zelim da znam.
Napokon netko nesto radi/pokusava. I tko god ima sto da prebaci ovoj ekipi, clanovima ekipe posebno neka zasuti jer oni makar nesto rade za sve nas. Sramota da vas bude.
Jesuli ovoe opet neke aktivnosti gdje se pokusavaju izjednaciti AGRESOR i ZRTVA? jos jedna os srpskih lazi \'zlocina je bilo na sve strane\', \'evropa nas zavadila\' sto se malo ne druzite sa rumunima, madjarima, kosovarima grcima turcima?
********************* БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ ********************* БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ ********************* БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************
U Sarajevu je u periodu izmedju 1996-2012 izgradjeno izmedju 12 i 15 hiljada dzamija.
\' *********************БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ *********************БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ *********************БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ *********************БИТНО ЈЕ БИТИ БОСЊАК ************************ .
divi im glava stare ti
\'bem ti sve političko.
Pa ako to znas sto si dopustio da takvi ljudi vode asosijaciju. To je tvoja greska, a drugo je sto pricas ne isitine.
Cisto sumljam ovo je izmisljeno od autora ovok teksta , Ako zelite prave istine idite na ...portal..Kliker.info.........., da cujete pravu istinu ima i (VIDEO) ,jako je interesantno pogledati ...!
ma sve ovo treba j3bat(mislim na trebe)