Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može od Desingerice Balkanac
🤣🤣🤣
Imamo himnu Dojcland uber ales
Predlazem da se ubaci jos duze A,da nije samo Varta AA i AAA!!!
Može nešto od Seje Kalača.
https://youtu.be/mXk0nTidgZk Pa evo teksta! Sta mu fali?
Bravo mlada generacijo!
https://youtu.be/6fP9_gL07Hw?si=Grtuk4773y7bfYN8
Bio bi tekst ako bi se tu pjevalo o paveliicu i drazi. Pa eto ja predlazem da baja knjiđa i thompson pjevaju u duetu😅
I dedo ti je pjevo pavelicu
Imamo tekst himne. Imamo i himnu imamo i zastavu. Dobili smo od MZ neku nametnutu himnu i nametnutu zastavu koje su samo bosnje glupe prihvatile, u laktasima se i danas pjeva samo himna srbije i mase srpskim zastavama. Ljiljane vratiti i himnu koja je vec bila jer je projekat "zajednicke" zastave i himne propao
Varta dva AA i Varta tri AAA!
I nije tačno samo u Laktašima,vec od Prijedora do Trebinjskih vrata!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Bošnjaci predlože oče naš, ovi bi i to odbili
E, tu leži poenta, u tome, kad bi predložili. Ova koju pjevate u svakoj situaciji, nije bila predložena, nego nelegalno i nezakonito proglašena nekom himnom odlukom nelegalnog i krnjeg ratnog parlamenta i jednako nelegalnog i krnjeg predsjedništva, isključivo vašom nelegalnom odlukom.