Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek zaborave indijance.
Teško li je naučiti historiju od septembra 93?! alija i klinton su to baš diletantski odradili da nije držalo vodu od početka. Istina izvire svaki dan nezaustavljivo pa će bitivrlo interesantno kad ovi studenti dođu na dopunsku nastavu!?
Upravo smrdljivi ameri u dogovoru sa raspalim Alijom su dogovorili sve u vezi Srebrenice da lici na ovu smesnu pricu koju danas propagiraju. Kako ide ona recenica "Nudi mi Klinton"...Posle je samo istorija. Kako vreme ide i ova smesna prica u vezi genocida je otanjila, jer polako ponestaje novca za propagandu kojom je placana. Upravo zbog Srebrenice ste popisali na sve ostale stradale muslimane za koje se uopste ne zna u javnosti.
Dok slavite heroja koji je utekao zbog dogovora kojeg sam naveo. Zamisli koliko moras biti zatucan da poverujes da je u ratu moguce zarobiti jednu citavu diviziju, koja pritom nije pruzila otpor, a koju je pri tom napustio glavni komadant. Pa ne treba napisati samo knjigu, vec i film pod zanr komedija. Zamisli taj krvolocni neprijatelj pusta zenu, decu starce da biraju da li zele ostati u Srebrenici ili zele ici dalje. Jos im srede prevoz. Ti isti ih sad nazivaju genocidnim.
Zamisli imas tri presude i na svakoj su tri razlicite cifre stradalih od onog istog Haga u kojeg se kunu. Od cetiri hiljade do sedam hiljada. Kad se setim samo price od 20 hiljada stradalih u Srebrenici, ali verovatno su ameri rekli, daj bre odvadi malo, gde cete nakupiti toliko mrtvih. Danas ne mozete skupiti ni priblizno toj cifri koja stoji na tabli. Sto je najstrasnije necete da ukopvate mrtve vec ih svake godine sahranjujete u julu da bi izazvali reakcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Mozete Srbima samo pofaflat a i to ako vam dozvolimo.
Krstaši teroriste
👳💣💥
Vlasi, ostavite se krsta i vratite se vijekovnoj tradiciji čuvanja ovaca po planinama. Sretno.
... mogu nauciti kako se vodi rat i pobeduje u bitkama protiv muslimanskih teroristha, pomocicemo svakome
Ne mozete sebi pomoci, zato cete i nestati kmek
@ServDosljoSaKarpata Kada poludimo, zajedno cete sa nama da nestanete!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A nek Allah da žrtvama snage da žive i pokažu agresorima da nas nije lako poklati i uništiti!!!!Rahmet!!
Treba napomenuti kako je Americki kongres jos 2014 usvojio rezoluciju on Srebrenici, naravno Bosnjacki primitivcimi se vise bave sta je Tramp rekao Iranu i slicnim nebulozama, nezahvalna stoka!!
Tako treba!!!!Genocid je bio!!!Krvožednici i genocidaši su na mrtvim kostima izgradili svoj entitet!!!