Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko su na slici bosnje a ko srbi?
oni sa nozem u pozadnjem dzepu su srbi. (zzm se;)
Onaj ljevi voli da ga prima
Ovi tkz Srbi će biti deportirani zbog zločina, a njihova genocidna tvorevina uništena. Kada se oslobodi bosna od tkz Srba i tkz Hrvata, nećete više u Bosnu moći kročiti, ni kao robovi, kmetovi, ma ni turistički. Bosanska zemlja biće i ostat će slobodna.
evo ja sam bosanac i bosnjak kako god, i kazem ti, ti provociras na novi rat sa takvim komentarima. ako ima nas vise koji razmisljaju kao ti, totalno je potrebna i treci entitet.. jer nema prospiriteta kad zelis da progonis ili zlo saogradzanima.. niti je moguce zajedno zivjeti sa takvim zlocinackim zeljama.
Pa to su sve braca Krajisnici,govore Krajiskim jezikom.Sarajevske propalice ih zavadile i natjerale da pucaju jedni na druge.
djeco ne igrajte se. Ako ovo vidi krmojeb iz naktasa nahebali ste. Cuj da budete zajedno sa nekim ko nije pravoslavac? ( SRBI SU U SRBIJI) ovi domaci su samo kineska kpija i prave se veci srbi od onih iz Srbije.
puuuu srpski izdajnici :)
Pitajte ih za nacionalno opredjeljenje ovo nama nis ne znaci.....
@DiksonDiki HAHAHA jesi glup jadan i bjedan, tragicno smjesno koliko si napacen.