Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte molim vas ko jos vjeruje u pravičnost haskog suda pola sudija spava na ročistima procesi traju godinama pa šešelja nisu mogli osudit pustili ga fol jer je bolsetan ima rak odjednom ćudo ozdravio ....
@Bender Rodriguez - da je bio imalo kriv, sigurno bi ga osudili. Pa se treba zapitati koliko je muslimana, a koliko srba i hrvata iz BiH presuđeno za ratne zločine. Nije to džaba, politika negiranja ne prolazi baš svugdje ;)
@Bender Rodriguez - nema na čemu, drago mi je da jednako razmišljamo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U studenom vas čeka: Nestanak vode, trovanje zrakom, smanjenje plata, odliv mladih u inostranstvo, dok će SDA koristeći medije plasirati istorijske šuplje da podigne nacionaliste na zadnje noge i opet dobije izbore. Ovce spremite se za šišanje.
Jebote studeni
pa i onaj najveci musliman koji mrzi srbe iz dna duse zna da je ovaj haski sud farsa obicna i protiv srba
studeni , klix?
@despot3 da, i?? Zar nije to sluzbeni jezik cijele BiH? Negiras li i ti dejton??
Dobit ce kazne a nakon sto odsluze bit ce vraceni drzavnim avionima Srbije i Hrvatske na "rodnu grudu" uz proslave, zastave i pjevaljke....to je to. Niko nece biti pametniji od cijelog iskustva samo ce cijela regija postati jos zatupljenija. Da je pravde, dobili bi po metak u celo.
Sakibe piši tužbu protiv Hrvatske da bude spremna ako ovi u Haagu progalse UZP. Za 01.12. odmah treba sazvati sastanak u Vijećnici u slućaju da hag potvrdi UZP i opunomoćiti Sakiba da preda tužbu protiv Hrvatske u ime Bošnjaka. Mole se svi oni oko 300.000 muslimana koji su bili po logorima u Republici Hrvatskoj da traže ratne reparacije za pretrpljenu bol, posebno oni koje su Hrvati otjerali u treće zemlje: Švedsku, Norvešku, Ameriku.
CEKA NAS IZBORNA GODINE U KOJOJ CE NAROD OPET PO STAROM,,BITI GLADAN,BEZ VODE,DIZATI KREDITE DA SE PREZIVI,I NISTA BOLJE,,
Samo primjedba liku koji je pisao tekst , da ubuduce pise godisnja doba kako treba a ne neke nametnute poslije rata. Ili ako vec mora da pise, nek napise kako treba pa pored ili u zagradi (studene, ozujke , kokuznjake) itd.
Ili ako vec postujes Hrvatske onda pocni da pises i muslimanske . Hvala ...
@Ja sta mai... Hrvatski jezik je službeni jezik u BiH pa tako i u F BiH, a onda i na Klixu.
studeni će biti vreo!je li ovo neka vremenska prognoza?
Sretni novembarski klikovi Klixu
Sta je "studeni"?
Pratim komentare vec duze i imam jedan zakljucak, a to je: komentari Hrvata su pomiješani, dio je bolesni naconalizam, vjerovatno skutori,dio,doduse manji broj, malo naginje,a ipak se osjeti i razum.Medjutim kod Srba, sve isto -bolesno od mrznje.Kolektivni mahnitluk
a eto bosnje su najzdravije svaki komentar ubiji srbina
Glup vam je naslov,ja pomislio biće toplo pa neću morati trošiti pelet
srbi saljete li svom djeneralu pelene??
Nas neceka nista a njih akobogda duga patnja
NAKON PRESUDE OCEKUJEM DA SEHIC BUDE NOVI GOLMAN REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE... I naravno... Zelim da Mladic dozivi duboku starost sa neogranicenim paketima pelena P.s.crko dabogda!!!