Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Japanu ovako ni zemljotres od 8 rihtera ne napravi asfaltu, a nama pljusak.. E pokusaju od drzave..
Loša gradnja, ne vjerujem? Kad to "Sinovi Srebrenice" naprave a stručnjaci isprojektuju, tu nema greške! I još neko usput asfaltira put do vikendice... Pa se još neko s nekim utali, pa cesta bude malo uža a sloj asfalta malo tanji... A šta će raditi dogodine ako naprave kvalitetno? Valja ljude (glasačko tijelo) uposliti da budu zadovoljni i glasaju ponovo za iste!
Tako to radi mito i korupcija, bezakonje i hostapleri lopovski, sve propada sa prvom kisom i ko ce odgovarati ili ko je jos nekad za nesta odgovarao u ovoj vukojebini!
T-rex prosetao Pofalicima
Tako to bude kada školovane i stručne ljude otjeraš iz zemlje zato što se ne slažu s kleptomanskom SDA bagrom, a prepustiš odgovorne funkcije korumpiranim inžinjerima sa diplomom uglednih travničkih univerziteta.
Ama nemere boošnjoočki asfalt na srpsku zemlju, naprima se, anlajišite jenom !!!
U Lukavcu SDA potrosila milion maraka na park koji ne vrijedi niti sto hiljada i u fazi je raspadanja poslije dvije godine. Jos niko nije u zatvoru! Glasajte za SDA!
ala vam ova nadžija lupa gluposti, a i kod nas svako može biti stručnjak, kako su sve ove saobraćajnice izgrađene materijalima a niti ijedna nije iz neretvice, ovakve gluposti samo može lupati neko ko nema veze sa ovom strukom
Iftarom ga
Ma dajte molim vas!
Pa pokrali su i na ovoj biciklistickoj stazi u novom gradu. Gledam prije par dana vec na nekim mjestima pocela je da se osipa i krnji. Izgleda kao da je stara 50 a ne par godina
Ona cesta nije realna nagib 90 stepeni
Ovoga će biti sve više i više jer je većina pametnih ljudi koji znaju raditi svoj posao otišlo iz ove zemlje. Tako da, just keep calm.
Hajmo malo smiriti strasti, slazem se da su i u vladi a i u drzavnim firmama generalno nesposobni, ali ne vidim nikakvu naznaku da je ovo njihova krivica. Ovakve rupe se pojavljuju kada obilna kisa vremenom odnese zemlju na kojoj je put izgradjen. Samo pogledaj kakve rupcage nastaju na Floridi ili u Italiji. Da je tlo bilo ovako kada su gradili put, ne bi ga ni mogli izgraditi, beton sam od sebe ne stvara ravne mostove preko rupa, samim tim odnjela voda zemlju i propalo.....
@MulanLabe Zasto onda ne otvore tender radova i za pekare ...?
ZEMLJANI NASIP PROSARAN S NESTO MALO KAMENA IZGLEDA DA IM KONTROLISU DEBLJINU ASFALTR PA SAD STEDE NA NASIPU BOSANSKI SMECARI:
Boze sacuvaj
Pa nije Sasa Matic bio nadzornik geadnje majku vam ublehasku!