Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to sve gura Elena Chausescu
I to sve gura Elena Chausescu - alias Sebija Izetbegović! Pozdrav od Kurjaka!
Gdje se liječe Zilha i Dino ?
u ckipi materini njihovoj crkli oboje da Bog da
Pa sad ce izaci uputa da se djeca ne trebaju vakcinisati nego samo malo prokuhati u vodi.
Nemoram biti strucnjak da znam da smo i prije ove reforme sa NEZAINTRESOVANIM medicinskim osobljem bili 50 godina unazad.
Radikalni predsjednik studenata KS: DOsta više sa satirom, kao legalisti i demokrate podržavamo komediju i na svoj račun ali NAŠ NAROD NE ZNA DA JE TO KOMEDIJA DOK AUTORI TO NE NAVEDU U TEKSTU, završen cita. Pa ZAHIRAGIĆU TVOJE SLJEDEĆE PITANJE, je radikalno također: Da li NAROD zna da ono što tvoja stranka SDA obećava JE KOMEDIJA I SATIRA a to nigdje tom narodu ne kažu ? Kao narod ZNA ?
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50241/zahiragic_demantovao_satirichni_tekst_nasi_gradjani_ne_razlikuju_izmisljenu_od_stvarne_vijesti_neka_portali_prestanu_s_tom_praksom.html
Malo procesuirajte Gavrankapetanovića i ostale ahbabe koji su desetine miliona prisvojili i pronevjerili, a sad su se samo sklonili da ne upadaju javnosti u oči. Uvedite red u finansije i neće biti problema. Sve uštede na uštrb građana.
Zapamtite: Dino Konaković produžna ruka, po potrebi Sebije, a onda malo po potrebi Fahre će uništiti Sarajevo. Dipl. ekonomista, dipl. ljekar, akademik, još malo pa u Senat Univerziteta sa tromjesečnim studijem sporta.
stručnjaci za reformu su zaboravili reći pacijentima jednu "sitnicu": sve što se obuhvati reformom (tj.ukine) platiće pacijenti, stručnjaci se ionako liječu u Londonu, Beču
Za vaše dobro narode, odlučili smo da vam ne trebaju posebni doktori za djecu, ne trebaju vam stomatolozi, reagensi su otrovni, smanjili smo vam broj lijekova koje možete dobiti besplatno jer su otrovni itd. VAŠE, U OVOME UJEDINJENE STRANKE SDA I SBB (KOALICIJA ZA NAROD)
R E V O L U C I J A ! ! ! SMRT FAŠIZMU !
...jedi g....,fukaro,imaš izbore svake 2 godine...!!!
Kako danas reče neka gospođa na N1, "primalo se bez ikakvih kriterija, ali ti radnici imaju ugovore i neće snositi nikakve posljedice..." prava reforma, nema šta
Zivimo u drzavi gdje nista nije kako treba. Ovo ako se sve ne pocne mijenjati odomah nece valjati. Kad odes doktoru nije ga briga za tebe ni jednog momenta, a od moje plate se odbija za njegovu platu, tako su bahati i nestrucni da je to nevjerovatno. Na sta li ce sve ovo izaci.
kakva bagra... glasajte za SDA i dalje, vidite da to ide na bolje...
Postovani sugrađani i sugrađanke, sami ste krivi za sve. Pametujete na društvenim mrežama a niko koliko vidim nije izašao na ulicu i tražio smjenu Zilhe Ademaj i štakora sličnih njoj. u KCUS ne možete da dobijete pola usluga a reagenasa nikad nema pa idete privatno da radite. toliko o zdravstvu.
mladji ste sedam godina, vau
čini vam se. sda pravi od nas malu svedsku i svicarsku. bakir vodja naroda i garant sigurnosti. sebija akademik sredila zdravstvo, ljepota se razboljeti. lijekova na pretek i opreme, sve najsavremenije. konakovic menadzer sredio javni prevoz, a mlaz vode na cesmi nikad jači. samo do pola se smije odvrnuti, inače... a novalic, expert za ekonomiju doveo investitore, otimaju se za bih. nameti se ne osjete, putevi grade, natalitet raste. cijene plina, goriva i namjernica pale. raj!
jako temeljito i promišljeno, pa ni u Austriji ne bi bolje, bravo IRONIJA ofc