Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da postoji bar 4 vrste novinara i to,, 1. Objektivni i hrabri-- malo ih je .2.Uhljebi na drustvenoj sisi- koji kao moraju postojati,jer postoji drzava,kanton itd.--rezimski 3.Uhljebi na drustvenoj sisi --mekusci -portparoli, ni sami ne znaju za sta su placeni 4.Glupani -- rezimski i privatni koji svjesno potpaljuju razne vrste mrznje od sporta do nacionalizma.
U BiH novinari imaju najveće slobode. Mogu pisati i istraživati o kome šta žele do mile volje jer niko neće na robiji završiti zbog novinarskog pisanja. Tek kada prva jaka ličnost završi na robiji zbog novinarskih istraživanja ili mu se oduzme sva nelegalno stečena imovina, tek tada se novinari trebaju početi brinuti za sebe.
U SVAKOJ ZEMLJI NOVINARI IMAJU VIŠE PRAVA NEGO KOD NAS!!!
Je ko ovaj Spock?
Evropski standari a diskriminacija vlada na svakom pedlju ove drzave u svim pogledima.Lista do neba.
Novine portali Avaz To nikada ne laže!