Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tome je posebno doprinio ratni period." Sada je rat kriv i sto su stare cijevi suplje? Pa postoji li ista za sta se necete vaditi na konto rata?
dodik je kriv sto nejmamo vode. :)
I nismo "MI" krivi za vodosnabdjevanje u Sarajevu nego lopovi i nesposobni kadrovi iz SDA koji su loše upravljali VIK-om, gradnjom u opštinama u kojima su zaštitne zone. Omogućavali su masovnu gradnju u zaštitnim zonama radi lične koristi. Posljedica toga je uništen i nefunkcionalan vodovod i zagađena voda ukojom se snabdjevamo. Narode!! Vi ste glasali za ove kretene i omogućili im da se patimo bez vode.
Turci izgledaju kao holivudski glumci u poredjenju s ovim seljačkim SDA glavurdama. Čuj ove seljanke 'zbog rata nisu mogli popravljati' i 'neće se više zamarati iskopavanjima'. Dovešće rašljara iz svog sela.
Predizborne bajke su ove godine uranile nikad ranije SAMO SISAJJJJJJJJJJJ SVE NAS OSISAJTEEEEEEEE
Djaba i tehnologija kad su gubici 70%.
Kad vidim ovu nakaradnu izdrkotinu od memica, znam da je ovo sve prosipanje iz supljeg u prazno... A jest odvratan, j...m li mu sve usta sda-ovsko banditsko kriminalno!!! Doci ce uskoro i vas kraj bagro zatucana nacionalisticka, pa cete svi u prdekanu... Ko god glasa za sda i sbb na sljedecim izborima, sjeme mu se zatrlo...
Dovoljno je vidjeti facu ovog Memića da normalnom čovjeku bude sve jasno
Najbolje sazidajte akvadukt sa trebevića paralelno sa žičarom o jednom trošku.
a u tom grmu leži sec..pa trebali ste odmah reći a ne jadnu raju matretirat
dobicete uskoro vodu od Srba, tako cemo vas uce jivati i na kraju osvojiti
PODSJETIMO SE: Između rimskog (turskog) mosta i usca rijeke Zeljeznice, postoji skoro uvijek relativno velik protok vode rijeke Bosne koju je relativno jeftino (jednostavno) prociscavati.
nista bez kopanja bunara i čatrnja, te skupljanja kišnice :) Za sve ostalo su ovi naši maheri nesposobni.
Najbolje bi bilo sarajevo komplet iselit porusit sve pa pravit sve ispocetka,jeftinije bi bilo.
Nije problem osigurati vodu. To SDA zna. Napravi se 20 ekipa za popravke, i za mjesec dana ima vode. Medjutim, potrebno je to predstaviti kao VELIKIIIIIIII PROBLEM, a onda pred izbore ce se rijesiti i eto politickih poena. Moj prijedlog njima je da i struju iskljucuju pa pred izbore da naprave historijski iskorak, da gradjanima obezbijede struju i vodu.
Nisu nama potrebni strani strucnjaci iamo mi svoje, pogotovo ne turski jer imamo nasih ljudi po svijetu koji rade ove poslove i rado bi pomogli. Ono sto je kod nas nesposobno su politicari koji su korupcijom za par godina unistili sve sto je u bivsoj drzavi izgradjeno
@drndaja nasi strucnjaci hahahaha pa u nas profesori ne dobijaju udzbenike i literaturu nego se sami moraju snalaziti, sami pisati plan i program, a o stelama je suvisno i govoriti. Zato mi nismo strucnjaci ni za sta. Osim za ljencarenje i sveznadarenje. Strucnjaci bez znanja, gospoda bez pokrica.
@vasastranka ne govorim za one sto rade u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)