Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi moj dedo rekao sve to treba maljem
@kasperSRB02 ja budale on je bio drvosjeca
Sutra idu kod Kacavende... Kacavenda se oblizuje po usnama i sprema "specijalnu" svetu vodicu da ih isprsce. Istu onu vodicu kojom je decenijama prskao srBsku nejac.
@LjubavniPark. 5000 mudzahedina 😂😂😂😂 Jes vam bjih par stotina utjeralo strah u kosti. Cuj 5000..😂😂😂😂
@LjubavniPark Poginulo 5000 arapa mudžahedina ali ni za jednog ne postoji grob. Moglo ih je bze groba poginut i 50 000 ! HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA. Da se ARapima gine ne bi bježali od svoje kuće , nego bi ginuli za nju. Kuvajćani umirali po disko klubovima PAriza za vrijeme okupacije Kuvajta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj razlog, pa pobiliste andžarlije pod staljingradom kako da vas baliluk voli???
Zido-hriscani i zido-muslimani koji vec 80tak generacija cekaju zidova Isu(sa) ce se sje*ati kada taj zidov dodje (kako da ne) i kada vide da njihov mesija duva, cuga Dzek i voli analni sex.
Ovoliki publicitet, nije svojedobno dobio ni severinin edukativni film. seve hocemo jos jedan u Full HD-u u inat klixu.
Širili su oni duhovne veze i po Crnoj GOri, pa zamalo ubili boga u Mili Đukanoviću !
RS (genocidna tvorevina ) , entitet u BiH nije samo pravoslavni ,već i Bošnjački i Hrvatski životni prostor, ili na licemjeran način kako to radi velikosrpska stoka želite taj dio BiH prikazati kao exkluzivno pravoslavni.
Dolazak zvijeri u gradove nije dobro dosao, pogotovo ako se to radi nocu. Daleko im kuca
Davno je ovo bila zemlja naroda bih..... Naša djedovina ne pripada više nama,... Rusi, arapi, Kinezi prije još nam fale samo indijanci
nocnim vukovima preporucujem da poprave zubice i ispitaju higijenu oralnodentalne supljine, nakon toga da operu kosu i po mogucnosti je malo skrate, takodjer bi bilo dobro da promijene te kozne jakne u kojima vec deset godina dolaze u bosnu i hercegovinu, ovima koji su jedva izvukli zivu glavu u ukrajini preporucujem da se ne vracaju ima ovih bogatih skandinavaca snajperista na strani kijeva i neko ce ih skratit za glavu cim se pojave, a mogli su i neku banjalucanku kninskog porijekla oplodit!
Što ti je bih, ni u čemu se ne slažemo....
De ne trujte nas vise supljom, od voznje motorom pokusavate napravit problem i dizati tenzije...Motoristi ko motoristi nidje veze sa vezom.
Nocni vukovi dolaze. Nocni vukovi u Beogradu. Nocni vukovi presli granicu. Nocni vukovi stigli u BiH. Nocni vukovi u Bijeljini. Nocni vukovi u Banjaluci. Nocni vukovi u porti Hrista Spasitelja. Nocni vukovi u hramu Hrista Spasitelja. Sad ce i vijest da su izasli iz hrama. NIje Klix ovako detaljno ispratio ni odlazak fudbalske reprezentacije u Brazil.
Banditi ruski. Treba ih rastjerat, da im nikad vise na um nepadne da dodju u BiH.
Arapi po Sarajevu, Rusi po BL.. a jbt sto smo se srozali
halo ba vi ste u Bosni, nećete vi definisati razloge
normalno je podatak da je neko kriminalac dovoljan razlog da nu se zabrani ulazak u drzavu