Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto je popustio? Ovi u EU ni kad bi imali teleskope na očima pravili bi se da ne vide kako stvari stoje, pa jasno da hrvatska ima stotine puta jači lobi od sviju u regiji, normalno da je Plenki se uvukao svim EU zvaničnicima pa jedini on predlaže da se u Hrvatskoj trenira ukrainska vojska, grebiga uvukao se ko lisica i normalno da će imati jaču riječ od naše plus što smo muslimani
Da se ispravim "muslimani smo na kvadrat i jesmo i to smo i to poštujemo i to ćemo biti niko nam to neće oduzeti, ako mogu sa nama mogu ako ne mogu nek idu u vraga
Problem su nacionalisti svih boja, muslimani, pravoslavci i katolici. I ti igras njihovu igru i pricas o nekim muslimanima a ne o gradjanima BiH. Dok god ti "muslimani" ne shvate da njihovo muslimanstvo ne znaci nista isto kao ni katolicanstvo ne znaci u BiH nista bice nam ovako. Samo ti guraj taj muslimanski identitet tj taj izmisljeni Bosnjacki, umjesto Bosanski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Schmid otvorio kladionicu u Čitluku dao mu Čavke jednu da vodi
Her Flick arlaukao i pred Odborom za vanjske poslove Evropskog parlamenta. Aplaudrirali mu samo hrvatski izaslanici Zovko i Picula a po svemnu sudeci njegov autorite naveliko uvazavaju i NERMIN NJIVA, ELMEDIN ABAZOVIC I FORTO RAHITIS. Blago nama, dali smo drzavu u ruke Gestapou i Abdicevcima. GLASALI STE GELDAJTE. A NADALI SMO SE DA SU MANJE ZLO OD VELEIZDAJNICKE SDA, misleci da ne mogu biti gori. NA BRANIKU BIH JE JOS JEDINO DF I NIKO VISE.
Znaju oni da je on iz klerofašističke i neonacističke struje njemačke politike samo se prave budale za medije.
što se prave budale,ko da antiislamistička neonacistička CDU/CSU nije osnovala HDZ 91e godine.
Ja sam strik i razgrcem ves
Schmidt je obični placenik,, placen od strane hrvatskih ekstremista da ispunjava želje HDZ-a u BiH, nezanima njega napredak Bosne i Hercegovine,, unazadit ce i ovo što je do sada postignuto
Ovog Strike isti Amidža.
Ja više ne izlazim da glasam ,pravite nas budalama ,to radite u svojim državama i izvlačite kuglice.
sad se vrati Shmit i kaze,, e decki,, gasimo rs i federaciju i bit ce samo BiH..
Hrvatska je dala vreču para Šmitu za izborni zakon,isto i Eskobaru,Veherliju i svim EU i SAD pregovaračima,njih ne zanima večinski muslimanski narod,da je druačije niko nebi intervenisao za Bošnjake,ovo treba protestima razhebat
Reče žena iz fleke od države koja je preko 500 godina izrabljivala jug Azije, prostranstva Afrike, a što je najžalosnije iza sebe su ostavili golu pustinju, glad, siromaštvo i sve najgore što se zamisliti može.
Niti HDZ ima ikakav lobi u EU, niti je EU i bilo kome od relevantnih osoba nepoznato stanje u BiH. Oni su samo licemjerni, igraju igru dobrog i lošeg policajca, duboko su korumpirani i podložni instrukcijama iz SAD-a. Hrvatska kao jedna od demografski, industrijski i ekonomski najslabijih članica se ne pita ništa, tek deklarativno. Ovdje je EU islamofobna i to je sva mudrost svega ostalog.
Nikad me niko ne može uvjeriti u ikakvu empatiju EU prema BiH. Čitav kontinent strahuje od 2 miliona muslimana, ako ih i toliko ima. Ljubav EU prema Bošnjacima je krunisana zabranom naoružavanja tad naroda koji je u patikama išao na liniju, dozvoljenim genocidima i etničkim čišćenjima, urbicidima i obustavom rata u ključnom momentu za Bošnjake.
Uzeo covjek pare ! Sta ces ga razumit
Schmidt je više na strani onih koji okrivljuju bošnjake, to se vidi jer im ispunjava želje da vladaju u BiH
Schmidt je saslusan, Schmidta boli khita, Schmidt je lobist HDZ-a, Schmidt je dobio vilu na Jadranu, Schmidt je islamofob itd...jako je puno razloga moja Strik.
Pravo je pitanje zašto Tineka toliko popušta Muslimanima?
*6977@ muslimanima??? Valjda Bosni i Hercegovini