Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj "straža za demokratiju" :)))
@budalepoturcene Intelektualni domet lika koji sebe zove "budalepoturčene" otprilike je u dometu rečenice : ."poserem se na poturice i 23% ".................. uglavnom mu se komentari sadrže u ovoj rečenici :))))
@zagortenej: Nije to za njih, to je naviklo poslije jacije na shishu i spavat kući. Mlitavci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu trebali ni do ponoci!
Skoro sve diktature pocinju velikim odusevljenjem za velikog vodju. Nikome na zapadnoj hemisferi nisu klicali kao Njemci Hitleru. O ovima u Sjevernoj Koreji ne bih, njihov mentalitet je svakako tesko razumjeti. Strasno je ovo sto se dogadja, ubijanje svake slobode dogovora i guranje Turske u vjerski extremizam, to je siguran put u propast. On je prepoznao priliku u jacanju Putina i zna da ce zapad tolerirati svako njegovo s*anje samo da se ne okrene Rusima.
SDA sljam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
poturad bi svasta nesta kad bi to neko za njih. eto koliko i prijateljstvo poturica prema turcima znaci i koliko je vrijedna njihova rijec da ce strazariti do jutra
nemate vi ni karaktera ni casti
Umorile se izturice brzo. Tako revnosno su strazarili i njihovi prece cuvajuci Stjepana Tomasevica pa se brzo umorili i potkratili cune pa presli u turski tabor.
Tako nam i sve u drzavi zapali razvali protesti i kad treba samo odu kuci bolje u kuci za kompjuterom i sigurnom nego na otvorenom i hladnom i gdje mozes batina dobit zato je sve i tako i zato vam grad puni papci seljaci i uporni i tkakav je sad mentalitet pun papaka kratko i jasno
bit će nisu im platili dovoljno pa im se nije dalo dugo ostajat...
Kakve ba noćne straže za zemlju koja je vanrednom stanju, ovog ministra Policije KS iz SBB Rembranta treba malo u pritvor. PA im neće ovakve ideje padat na pamet. Očito se iz svega kriju prsti jednog nastavnika Likovnog na odmoru u CG ! https://hr.wikipedia.org/wiki/No%C4%87na_stra%C5%BEa#/media/File:The_Nightwatch_by_Rembrandt.jpg
ajmo pisat pa spavati kasno je tek je 12 sati
ko cigani ovi arapi i turci ( postujem nase cigane vise nego nji) dok vrelo svugdje i
bakiree bili neko od nas dobijo odobrenje binu za show da postavi na carsji koja je cak svijetsko kuturno nasledze
Ne bi dobiJo
Vojni ili državni udar je najgore riješenje , potpuni sumrak jedne demokratije ili džave ali čišćenje ili teror koji vrši Erdogan je isto ili još gore i pogubnije ...samo budala ili totalni laik može povjerovat da desetine hiljada ljidi , vojnika ,doktora , prosvjetnih radnika ,sudija novinara stoji iza tog ....da je i organizovan iz vana za to je znalo nekoliko uticajnih ljudi ili u ovom slucaju generala a ne stotine generala .....ovo je tipicna čistka neistomišljenika .
Slazem se, ali i ovi koji su pokusali drzavni udar ne bi imali drugaciji pristup, oni bi cak bili i zesci prema svojim neistomisljenicima. U sustini u Turskoj se bore dva tabora, u ovom slucaju Erdogan je pobijedio.
Gomila debila :)) kmeeeeeeeeeeeeeeee.....papci
jao zla jada i bijede...jebala vam turska mamu svima redom sto ih kao vi nesto podrzavate....narod nas rovi po kontejnerima, sve skuplje i skuplje, politicari nas guze kako hoce, firme rika sve do jedne ili su u vlasnistvu stranki, vi podrzavate diktatora smecara....
Da su im potporu dali iz Dog Trusta bilo bi više pripadnika straže koja slavi ukidanje demokratije i elementarnih ljudskih prava u Turskoj i sigurno bi ostali do zore, ali izostanak besplatnih ćevapa, pečene janjetine, đabnog bureka, besplatnih suvenira i cekera sa reprezentativnom kozmetikom navela je na zaključak tridesetak domoljuba da se raziđu dok je vakta.
Transfer blama ... Isto mislim o budalama koje nosaju slike Putina i slično...
Srbin može biti kmet paši,agi i begu. Uzimanjem muslimanskog imena "azem" u prevodu na Bosanski "velik" prihvataš veličinu Bosnjaka i spašavaš glavu kao tvoji pradjedovi.
kad su vidjeli kakave djevojke prolaze u minjacima pored njih, svi su u isti glas rekli "hebo ovo" i otisli u kafanu gledat minjake