Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Među projektima koje je radio izdvajaju se zgrada Elektroprivrede u Sarajevu, Muzej vojnog vazduhoplovstva u Beogradu, Press centar na Bjelašnici koji je u potpunosti srušen tokom rata, džamija u Oranu, župna crkva u Zoviku pored Brčkog te crkve u Dubravama, Petrićevcu i na Dobrinji u Sarajevu."
gledamo ljude koji pripadaju generaciji sto ima znanja i jos nesto morala ,ali nema vise snage. ovi kad izumru pametnog covjeka necemo moci vidjeti ni na slici i tek cemo da na.j.ebemo
rijesit ce se to preko nekog rijalitija,happy tv,cece mece ,vracanje i teorije zavjere
Bas i ja to kontam :(
...on je otišao, a mi ostajemo da gledamo ovaj urbicid
Slava mu!