Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebala ti ta \"istorija\" sto ju ucis u skoli nanu !!!
INTERES BIH je preca OD interes hrvata.... a za islamofobiju i fasizma i rasista i nasista ni hrvate ni srbe nemaju sta bosancima sta da kazu OK..... ISTORIJA VAS JE NA SVIJETLO ZLO PRIKAZALA
samo strateski savez hrvata i srba bih spasava od islamofasizma !!!
Ali naglasak na ono da je BiH uredjena na principu dva entiteta prijetnja stabilnosti regionu. :)) Kao, potreban je još jedan entitet, i sve cje da bude ok. Tek onda bi vidjeli sta znaci \"prijetnja stabilnosti regionu\"! Manite se corava posla, krepali su i Tudjman i Milosevic.. a boga mi i Alija.
ma mozda nesto i bude pametno.mozda hrvatska skuzi da joj je u interesu sacuvati bih i hrvatski narod u njoj jer samo zajednicka bih sa sva tri naroda ravnopravna ima sanse da uspije.
kako će biti samo srdačan susret između dva predsjednika g.Josipovića i g Komšića.