Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao jedan SDA "lider" u selo,da ljudi glasaju za njega.Kaže lider:napravit ćemo vam fabrike,centre,puteve i školu.Jedan iz mase kaže:"al mi djece nemamo".Kaže lider:I DJECU ĆEMO VAM NAPRAVIT.
ma nema potrebe
Hoćemo imena članova Radne grupe i njihovu stranačku pripadnost!
hehehehe radna grupa koja radi sta??? koji ovo uhljebi imaju privilegiju da palamude ovako nesto...bem ti bosnu i glupi narod...fuj
http://tajnanjenekuhinje.blogspot.ba/2017/07/sa-balkana-se-bjezi-glavom-bez.html
država za uhljeba
Klix.ba treba promjeniti ime u pornhub.ba
Vijest bi bila da su se sastali i nesto uradili
Manje zemlje a više DKP-a nisam odavno vidjeo.
Njima je bitno samo da je plata redovna ebo drzavu i posao ;-)
Zasto se revizori bave time da li je opravdano angazovanje penzionera ili ne ? Valjda je njihov zadatak da utvrde je li ugovor potpisan, ispravno obracunata naknada... i sl. Kakvi su ovo standardi revizije...!?
Vazno je da su uredno i redovno podizali plate.
neće nio da sjaši sa zlatne koke....
napravili sebi privatne prčije, ferijalno za djecu, žene, tetke, nene, daidžiće, amidžiće ... to je naše sad, 'ta ćete vi?!
Sva ova ggovvna fašističko-nacionalistička treba stuć pajserima u glavušu