Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha...glupa srbadija, imate gusle uvijek😀
@PisamBalijeKomunjare Guslamo, guslamo!!! Nego pripazi ti učkur od žeinih dimija umjesto što blejiš u tuđu avliju, Da se to začas odriješiti a qurac ramena nema?!
@korisnik1234 mislim da jedan covjek ne moze nesto dati sto nije njegovo.Krivo razmisljas.
Do 2020 rs neće ni postojat......
@ katoni Ma u fazi raspadanja, da firme iz federacije povuku svoj kapital bankrotirali bi do jutra
Ne brinite. Poslacemo mi iz dijaspore ko i uvjek.
Kako nema više MMFa, na redu su Rusija ili Kina. Samo i oni traže hipoteku a ne na lijepe oči. Tražila je već Željka prvo mali pa onda veliki i nako ružna nije ga mogla dobiti od Putina. I sad opet ??
Može li se kako do državljanstva Srpske. Samo su tri zemlje u svijetu koje kontinuirano smanjuju svoje dugove. Švicarska i Srbija posluju pozitivno, a Srpska stalno slnjuje dugove i za očekivati ej da krajem ovog stoljeća proglasi prijasjedinjenje Srbiji i to bez ikakvih dugova, koji bi je i tome morebit sprječavali ! :)
Kako je krenulo Turska ce ih kupiti....
strucnjaci
Nemamo ništa a imaćemo još manje...
Bolje da konačno posadiš nešto nego da koristiš staru tatktiku otimačine.
ako BAJU Njemačka stavi na crnu listu poput one američke,bit ce dobro za srbe,bošnji to ništa ne znači,a ako ne stave produblju se agonija propadanja te takozvane države PC koja je začela na genocidu,svako normalan zna da po božijim pravilima nema srece na ubijanju ,protjerivanju i pljački ,baš tako nasat Ge Tvorevina
@evodrineopet baš bi sad voli da serbi odpúočnu neko oslobodjenje,moj poso bi bio klanje od Prijedora,ja bih oslobadjo ona mjesta odakjle su bošnje protjerane i pobijene pomocu tehnike JNA,nebi me Sarajevo brinulo,oni bi sigurno sada preghazili i Pale,moja orjentacije bi bila samo klanje Od Prijedora bih odpočeo
@evodrineopet hajde kreni u oslobadjanje,jedva čekam,mož mislit kada ste oslobadjali pomocu tehnike JNA biuvše nam SFRJ, e sada bi stvar bila drugačija,uvjeren sam u to da bi se bošnjo po završetku rata branio u hagu ta nije toliko trpo serbe u massgrobnice
Mile svojim seljacima ne mora ništa da isplati, opet će uzeti izbore. Ako ne servisira vanjski dug slijedi default zbog kojeg će cijelu državu zavaliti. Mile nezaustavljivi jahač apokalipse.
Bezveze pricate o RS-u, kao da je u FBIH med i mlijeko. Dok razvijeni svijet napreduje sve vise, podize minimalne plate preko 2000 EUR-a, mi se kao radujemo sto je plata u FBIH 200 EUR-a a u RS-u 180. Da nije tuzno bilo bi smijesno.
R.S propada. a mi u federaciji smo ns pragu EU,platama deremo bivsu jugu,blago nama,nek komsiji crkne krava,lako cemo za mlijeko,sir i kajmak..
80% obveznica duguju Preventu, ostalo MMF. Za tri godine će MMF, Nijaz Hastor i Centralna Banka BiH poslati svoju trojku - lijepe, obrijane gospodine u odijelima, kravatama i sa koferima, da objasne Vladi Raspada Sistema how things are to be done!
Po mom skromnom mišljenju RS neće izdržati do 2030. godine ako Bog da!
1.Djibouti 2.Kongo 3.Nigerija pa onda fekalistan
Genocidka tone brze od cuskije u bazenu
a sta ce bosnjaci? ko ce da vam decu pravi? hoce li vam arapi zene napuhavat? a vi im vodu nosit :D