Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina predizborna obecanja, pred izbore lijepo saradjuju i dodik i bakir a bogme i covic. A narod je glup pa pristaje na torizaciju kada neko od ovih izjavi neku populisticku recenicu i odmah stane u svoj tor.
@weasel ,veliki je problem sto si ti isfrustriran i sto mlatis istu pricu ne propustivsi da naglasis i opletes po druga dva naroda.Srecom,sada Hrvati se provukose da ih pomenes:-)
@MinoDerlin mrtve !!!
Sada ce opet Sarovic da ovo prezentuje kao licni uspjeh. Bez saglasnosti entiteta, on bi samo mogao da sanja o ovoj strategiji, ali poznavajuci njega, veoma brzo mozemo ocekivati press konferenciju, gdje je on glavna uloga u cijeloj prici. Predizborna kampanja je u jeku...
@Harunturcin Nista bez srca Srbije Kosova ahahah
Ovako će se srbalji za sve složiti kad glad natjera, od srbovanja se ne živi.
Hajde nek se i oko razvoje Tvorevine dogovoriše.
Hvala Ti Boze, neka su ioko cega se napokon slozili
Za implementaciju strategije ruralnog razvoja je nephodno formirati ministarstvo poljoprivrede na drzavnom nivou.
Traktorizacija, srpska strategija
mrtve seljacine nosate i glovate pravac selendre svi vi satro posrani direktori i menageri
šarović ko pseto ispod stola gleda u dodika i rs, maše repom s isplaženom jezičinom i čeka da mu bace kost s kojom će se pohvaliti muslimanima.
Dobra vijest za poljoprivrednike, napokon ste pokazali malo osjecaja prema najvaznijem segmentu napretka drzave.
@Meha , Pa poljoprivrednici i jesu obican narod. To sto je 90% robe iz uvoza je rezultat nerazvijene domace poljoprivredne proizvodnje. Da bi se ista razvila, potrebna je pomoc kroz "plavi dizel", poticaje proizvodjacima i preradjivacima... Znas li ti koliki je procenat poljoprivredne proizvodnje bio prije rata u BiH? A znas li koliki je sada? Bio je skoro 80%, a sada jedva 15%. Znas li sta bi znacilo npr.40%? Svi bi to osjetili na dobro, i poljoprivreda i drzava i obicni gradjani.
Sa ovom i ovakvom politickom strukturom sigurno je da napredka nema u cijeloj BiH.Ovo su samo njihova decenijska LAZNA PREDIZBORNA OBECANJA.Samo lud i budala mogu jos u njihove odrcane fraze povjerovati
Haj falim te Bože.
@AntiKontraDepresije Đikane, mrš u čošak.
kao i obicno blokiraju i zaustavljaju europski put bih i onda na kraju kako smo i navikli od njih daju saglasnost za akcize, transportnu zajednicu sad ovaj ruralni razvoj. zaista ne znam sto fino ne rade kao svak pametan i kazu nas niko ne pita nista po pitanju pridruzivanja EU.
Ujedinjenje prosjaka ☝️ kako je kada treba para sve se moze
Mamu vam četni*ku.
kao i sve do sad bitno je da ima ovo USKORO.