Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba sva odijela, dzaba sve limuzine (a sve su tudje, a ne onih koji ih voze: ili su budzetske tj. svih gradjana ili su bankine tj. na kredit), dzaba svi plasticni nokti i umeci kose iz Indije (fuj!), dzaba svi karmini i lazni parfemi, dzaba stikle i lakovane muske cipele, OVE SLIKE govore ko su ti prethodno pobrojani: jad i cemer, fukara u dusi i stoka u zivljenju!
@gumenakita moji komentari nisu za citanje sirokih narodnih masa, iako su za njihovu dobrobit
POD HITNO 50 FENINGA KAUCIJA NA PLASTICNE FLASE I KAZNA ZA BACANJE SMECA 500 MARAKA I VIDICETE PROBLEM CE BITI 90% RIJESEN
Pa šta je ovo???? godinu dana pluta ograđeno bačvama i niko ne pokušava mrežama i teglenica a izvući na obalu i sanirati. Đubrad su onih koji ovako nešto čine i onih koji ništa ne poduzimaju. Da li je današnji čovjek svjestan da će se slijedeći ratovi voditi zbog pitke vode i čistih teritorija.
Pobili su i protjerali prljave Bosnjake oko Drine kako oni kazu, znaci ovo je cista đlkan kultura.
Srbi su najpeksaviji narod na svijetu. Samo pogledajte jug i istok Srbije, ko sicilijanske deponije. Ovo je njihovo maslo, jer od loših Srba imaju i oni gori, bosanski Vlasi.
Milioni bukvalno plivaju ,a neznamo ,Citav svijet reciklazom se bavi u EU Boce plastice se cuvaju i kad kamara naraste lovu dobijes
Nećete mi vjerovat al' nijedna životinja ne baca smeće ovako.
Sramota, kako sada objasniti Vučiču da troše neispravnu EKO struju. O halalu da i ne govorimo.
samo sda i allah
Ovo je mila majka u idnosu na jezero modrac kod lukavca,tamo okolna sela treba ljude tupom sikirom derat
To smo ti mi je.o nas.. kako kze Pejakovic "znam ja nas, je.o ti nas" a istina 100% I mi hocemo u Evropu, pa kad ja kazem organizacija protesta itd.. ma nismo sposobni ni za albanski savez a kamo li sta drugo!!! Bjezi narode iz ove vukoje.ine od zemlje!!!!
Lim je najgori po pitanju ovakvog otpada tj. crnogorci u tom kraju kuda prolazi rijema Lim - sljam primitivni svo smece baca direktno u rijeku + sto vrlo cesto pale ogromene deponije u kanjonu Lima, cime se stvaraju neki od najgorih TOKSINA (sagorijevanjem plastike).
Ko je gledao zna da je Kusturica navikao praviti filmove u ovakvim ambijentima, pa šta je tu čudno :)
Nek se uvede kaucija na plasticne boce 10 feninga komad ima da Drina blista za 5 dana. Treba rijesiti ovaj problem sa Crnom Gorom fino ljudski ako nemoze fino ima sud u Salzburu pa neka oni sredr sranje
na granici postaviti branu ko ovdje i neknjima stoji.
samo bacaj i dalje .posebno kanistere od mototmog ulja
Nekom dolaze psi a nekom smece. Nije strasno samo pokupiti i reciklirati.
Nema druge nego opet Murata poslati na branu,ovaj put sa jakim eksplozivom .
@Berkut456.Hahahaj Cuj Murata ,kako bi Murat digao flase u zrak