Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedništvo U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: - "Druže, šta je ovo bilo? - "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Traze 10.000.000 EURa, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge." - "OK, daću, nije problem. A koliko se daje... otprilike?" - "Pa, tako ... koliko ko moze , litar-dva..."
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ D. Ćosić
Ova trojica su nam ukrali državu...
Ovi ne da ce omasoviti,oni ce omasoniti
Ja grdnije nisam vidioa gluplje cuo od ove trojice rudonja..dzilkosa..
Klix ponovo u sluzbi srpskih i hrvatskih tajnih sluzbi izjednjacavanja agresora na BiH sa braniteljima drzave BiH. Krvav vam je i haram taj novac klixe
Omasovicete k...r..c vise,zajebali ste svaki svoj narod ustvari,pljackarosi ,kriminalci.
Trolovi i botovi svih zemalja ujedinite se .
osula se stada, sve hi je teže utorit, shvatile i ovce da him ne vrijedi više blejat, blejo ne blejo valja im ići neđe vanka đe ima trave kake pasti.
Rezultati vodjenja nacionalnih lidera 20 godina nakon rata: 1.Unistena privreda; 2.Kriminal,korupcija i nepotizam nikad u vecim procentima; 3.Raseljavanje stanovnista; 4.Siromastvo i zivot ispod svih granica normalnih; 5.Propali obrazovni i penzioni sistem ; 6. Zaduzivanje drzave do krajnih granica bez ikakvog plana i cilja.
Odvratno je nacionalistima sve sto je proizvod proslog sistema ali itekako se rukovode i vladaju komunistickim i diktatorskim principima vladanja sve pod plastom lazne demokratije!
Kad vidim ove tri glave život mi se smuči
svako je od njih mali tito, al u negativnom kontekstu, tj mali diktator. stranke su diktatorske kao kpj iz 48 godine. jedina razlika je što ne grade zemlju nego je rasturaju.
Jedan od gorih primjera gazenja svih principa demokratije.
Pa to je normalno i to ne rade samo ove 3 nacionalističke ili da ih zovemo konzervativne stranke. Nego to žele sve stranke. To se zove demokratija.
Kad vidim ovu trojku tri dana sebi doci.
Cilj je pred očima , crn pa se ne vidi
u nas imas jednog sadama, jednog gadafija i jednog asada. tri rezima za tri tora