Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ivanić je jedan od pametnijih političara iz RS, zato i dobija tako malo glasova jer je narod glup. Ja ću bogami ove godine za njega.
Dani: Internacionalni sud pravde je uslijed nedostatka dokaza oslobodio Srbiju odgovornosti za genocid u Bosni i Hercegovini. No, dokaze koji potvrdjuju odgovornost Republike Srbije, kao medjunarodno-pravne sljednice Savezne Republike Jugoslavije, Medjunarodnom sudu pravde su svojom sramnom odlukom ucinili nedostupnima, na zahtjev srbijanskih vlasti, haška tužiteljica Carla del Ponte i sudije Haškog tribunala za ratne zlocine. Dani su, nakon što je to ucinio u svojoj knjizi Momir Bulatovic, vec objavili dio dokumenata cije objavljivanje zabranjuje Tribunal u Haagu. Prije skoro šest mjeseci dokumenti koji raskrinkavaju zlocinacku ulogu Miloševiceve Srbije upuceni su Bakiru Hadžiomerovicu, uredniku najgledanijeg TV programa u BiH. No, od svog kolege skoro pola godine (sve do pretposljednjeg izdanja magazina 60 minuta) dokumente je uspješno skrivala ove sedmice smijenjena urednica Informativnog programa Federalne televizije Duška Jurišic.
@SRB-IN Pa kolika si ti kobila,svi te jasimo a ti mislis da si jahac.
@BB ali ce proci na Ustavnom sudu BiH
hej srbo sta ti pise na pasosu:)
@ccc zar nije prekipilo majmune b a l i j s k i !!! pitam se sta treba da vam radimo pa da vam jednom prekipi? koje ste vi p i c k e t i n e!!!
Jeste ovaj Ivanic majmun, i to zesci. Majmune, pa ne mogu muslimanske stranke nista traziti na nivou BiH jer RS nece dati da ta inicijativa prodje u Parlamentarnoj skupstini BiH.
problem je sto genocidasi mogu radit sta hoce u bih-i tihic i ostali bosnjacki politicki lideri samo daju zeleno svjetlo srbiji i gt-i! gradjani spavaju a politicari hapaju i ruse!
dobra ideja,vrijeme da se genocidna podmjetnuta tvorevina ukine i republika bih-a ko sto je i bila prije na funkciji! bih-a svojim gradjalima!genocidasi u svoju maticu srbiju! ali dobro razmatrat po kojem zakonu evropskih konvencija ova nakaradna genocidna je bila prihvacena od mz-e i eu-e? dal su ove dvije institucije imale pravo da namjetnu genocidnu jednoj suverenoj drzavu noz pod grlo i na svim ratnim zlocnima? mnogo su skupo plaili bosnoherceogovci cijenu daytonskog sporazuma i alija je prist\'o na cijepanje drzave bez saglasnosti sve populacije bih-e!
Za ovog SRB IN-a Satraćemo vas mi neće vam trebati ameri, samo dok prekipi!
Postavkljam pitanje svima, šta znači državljanstvo entiteta????? Gdje god da krenete vani, možete samo reći da ste državljani BiH. Naravno jer entiteti nisu države, niti mogu imati državljastva. drugo, po automatizmu su nametnuta državljastva entiteta a da nas građane niko nije ni pitao, da li želimo državljanstvo nekog entiteta pored državljanstva BiH. sad ispada da imamo dvojno državljanstvo BiH + entitet. čemu to sve služi. Meni pored državljanstva BiH netreba državljanstvo RS-a. Volio bih kada bi neko od kreatora toga dao objašnjenje koja je stvarna svrha toga?
ZUKA NIJE UHAPSEN! STO SIRITE LAZI I NAVLACITE ZUKINO HAPSENJE?
Rjesenje je uslov da u EU zajedno udju Srbija,RH i BiH.
HOĆEMO REFERENDUM NA NIVOU BIH DA PROGLSIMO PONOVO NAŠU ZEMLJU REPUBLIKOM, PA DA BUDE REPUBLIKA BiH:) pa da vam pokazemo sta je republika a sta ime manjeg entiteta:)
HOĆEMO REFERENDUM NA NIVOU BIH DA PROGLSIMO PONOVO NAŠU ZEMLJU REPUBLIKOM, PA DA BUDE REPUBLIKA BiH:) pa da vam pokazemo sta je republika a sta ime manjeg entiteta:)