Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek posjeti Klix malo autobuske stanice po BiH,pogotovo onu u Sarajevu pa nek vidi stvarnu krizu, masovno ljudi odlaze iz ovog ludila , i ja uskoro insallah , nek se jbu ovi krizatori 25 godina.
Koga boli q gdje ti ideš?
@Norid555 Kako si ga uspio "locirati"?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
odakle ovaj anonimus izade, pa dje si ovih godina lopino stara...mrs u 3 pm
vi to lafo presli u opoziciju a citav zivot ste cuvali guzicu sda...
Stranka za BiH..... propala stranka propalog politicara koji je opljackao sta je stigao i povukao se u Tursku. I Bakir ce tako isto. Ko j e be BiH.
Svaka cast sto ste uspjeli sacuvati zakljucke dvadeset godina,a od toga ni dan danas niste nista uradili za BiH.Izgleda da i Dodik glasa za vas.Kako vas nije sramota da se pojavljujete u javnosti.🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
hebo vam Haris mater. zahebo stvar pa pobjego u Tursku da uziva u zeni mladjoj od njega 20 godina
Sam naziv stranke dovoljno govori o opredjeljuju , poštivanju i borbi u očuvanju jedine nam domovine BIH. S BiH 100 %., BIH 100 %. Gosp.Jerlagić na pravom putu za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.
Tako je Jerlagiću,vaša je reda da se okoristite od ovoga što je sadašnja vlast stabilizirala budžete i stanje u društvu. 2012.godine je SDP zatekao uredno stanje a onda pozaposljavao KOMPLETNO ČLANSTVO svoje stranke u javni sektor i napravio pustoš u domovini BiH koju oni MRZE jer nema jednopartijskog sistema na koji su svikli,a ima i Bošnjaka u vlasti,to posebno im ne paše
http://tuzlanski.ba/infoteka/tk-u-ove-tri-ustanove-bez-konkursa-zaposleno-oko-200-osoba-video/
Sve stranke bošnjačke provenijencije moraju naći načina da se ujedine prije izbora i da imaju jedinstvene liste, u suprotnom rade za Srbiju i Hrvatsku.
Ova stranka je bila u vlasti kada su zeljeli 100% a na kraju su gradani dobili ... iza uha, a oni debele racune u Svjetskim bankama. Jerlagicu bio si direktor EP BiH samo navedi jedan pametan potez u 4 godine mandata, nema ga a da nije bio tal !!!!!!
SBiH na aparatima.
Ova ce stranka spasiti BIH oni u svojim redovima imaju pjanu generala Palduma.....
Mozemo se tjesiti i misliti a ponekad zeljeti da ova zemlja postane pametna.
Evo spasa za tzv. BiH
Stranka za 100% NISTA!!!!!!!
nabijem i vama mater!
Samo nek nas Hari ne spasava kao kad je oborio aprilski paket, Selmu mu u pakas jjjebem. Da imate i malo obraza pobjegli bi misiju rupu ne u Doboj.