Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislili su protjerati, pa onda oduzeti pravo glasa. E pa, ne moze. Dijaspora voli BiH i nosi je u srcu, a i ustima zbog jeftinih zubarskih usluga.
Žalosno je! Protjerali su narod silom pa sad im oduzimaju pravo glasa, a građani RBiH na ovo gledaju kao na šprdnju. Drago mi je da su BH građani u dijaspori svjesni i da svoju solidarnost pokazivaju kada je u pitanju i političko stanje domovine a ne samo kada treba humanitarnu slati. U ostalom po komentarima se vidi kultura i školstvo! Na kojem nivou smo mi! Dosta je bilo šprdnje na osnovu "glupi bosanac". Ljudi koji se edikuju i školuju, koji čitaju knjige a ne samo dnevne novine daleko su svjesniji situacije u kojoj se nalazimo mi a u naša zemlja. Krajnje je vrijeme da u humorističkim serijama bosanac dobije ulogu gospodina, doktora ili grofa a ne samo pijanice, lopova ili čistačice. Nije bosanac toliko glup koliko nas oni ubjeđuju da jeste! Hvala dijaspori i BH građanima širom svijeta što na ovaj način reaguju i što zaista žele dobro svom narodu i svojoj domovini. Nacionalizam je idiotizam. A nama serviraju samo da se mrzimo a ne da živimo.
sto se stranka za BiH brine o dijaspori sigurno su neke prevare skontali
Pa bivsi predsjednik i sada predsjednik iz sjene glasa u dijaspori.
a di je BEZ
ovo nije nikakav problem ... sve velike stranke imaju u šteku popunjenih listića pa će ih ubaciti mjesto ovih dijasporaca i ... to je to :-(
to je mozda i cilj...
Imali ste priliku, radili i nista uradili niste, mislite da cemo vam dati povjerenje
I ova se stranka kao nada nekakvom rezultatu na ovim izborima,sranka koja sa svojim kadrovima je uspijela dosta dobro unazaditi nasu drzavu. Oni kao strahuju za glasove dijasporovaca..smjesni su
ne znam kako su se usudili uopste kandidovati, jer ih nije stid poraza koji ih ceka
nepismeni ste zaboravili ste jedno BEZ
ko sad cini ovu stranku?? jesu li uopste na listi?