Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ista g.........
https://www.vecernji.ba/vijesti/hrvatski-povratnik-u-konjicu-brutalno-pretucen-samo-branio-svoju-imovinu-1170789
sve je gore od kad je SDA preuzeo uzde. Sigurno idemo na dno.
zaista je jadna ova opozicija, oni misle dobiti izbore samo pljujući po SDA a da NEMAJU nikakvu vizuju za rješavanje problema!
Jesu ovo u Za(gra)BiH skontali da je SDA u rasulu, pa se reaktivirali...? Eh, djecaci dragi... Nakon "100% BiH", pri cemu nista ne uradiste da to zaista tako i bude, nego rusenjem "Aprilskog paketa" srusiste dugorocno cak i mogucnost te "100% BiH", vi ste sami sebe dugorocno smjestili na dno BH politicke scene. I - neka vas tamo i dalje.
Opozicijo, probudi se i ujedinite se! Nisu dovoljni apeli, opozicija je itekako SUODGOVORNA za stanje u državi. I vi ste dobili glasove, imate legitimaciju da se žustro borite za građane i usmjeravate oholu vlast. Pasivizacija i "poneki metak" iz busije nisu dovoljni.
Pa ovi su ublehaši do bola ..koga više foliraju jedni te isto pričaju ..bitno im je samo da dođu do pozicije da opljačkaju i ovo malo što je ostalo od BiH...teško nama.
Svi ste vi kleptomani mam.cu vam fasisticku gori ste od cetnika sto su preko nisana tamanili civile
Stranka za BiH - propala stranka propalog politicara. Dok su bili u vlasti uvaljivali su se samo gdje se pare obrcu. Kako propadose tako i Silajdzic pobjeze u Tursku. Je*e se njega za BiH i narod. Tako ce jednog dana i Bake.
stranka koja se najkraće zadržala a najviše opljahala..
dno dna.kad te ovakva stranka pocne prozivati
Zar ova stranka još uvijek postoji?
Nista bolje nismo ni zasluzili ,sve dok sutimo i trpimo.
Pa sve i da zaposli 100 hilj opet je oko pola miliona na birou...samo oci narodu mazu i suplje bacaju
i ovi bi da se vrate na vlast,fujjjj...
Jerlagicu nije da cemo postati vec postajemo.Odi do stranih ambasada pa malo prelistaj spiskove i zahtjeve.U prosloj godini se blizu 28.000 BIH gradzana odreklo njenog drzavljanstva.To je covjece 1 fina opcina
netacno, 3.500 godisnje. to je podatak od 2010-2017.g.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ljestvica-srama-zbog-koje-se-nasi-susjedi-crvene-nijemci-objavili-statistiku-ciji-drzavljani-im-zadaju-najvise-problema/6100043/
zar ovi jos postoje