Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi mu veceras protestuju ispred opstine a on prica sta je trojka trebala uraditi lol
Čuj malog iz sdo od piz. dića , mislim da velika većina đaka i nema mogućnost korištenja digitalnih udžbenika. Nisu svi na jaslama države.
Vidi populiste rumenog i suplje price za mase.. Samo da se reklamira i da ovce sto vise gledaju njegovu kriminalnu facu, a onda da glasaju za istog.. Svaki njegov clanak je ispaljen corak za glas ovce..
A pitali se iko sta ce biti sa izdavacima, stamparijama, knjizarama. I da ne nebrajam dalje jedan cijeli niz. Zamisli koliko je uposlenih koji zive od tog sezonskog posla. Nemoze se samo tako lupetati a ugrozavati radna mijesta na ovaj vakat.
Bakirov mali ima i neku pametnu ideju. Sjetio se nje i ranije ali je cuvao za izbora
Vidi stručnjak za plin koji daje izjave tipa ako poskupi plin biće skuplji,i rumenka zamjenski član SDA kroz sbih.
Mene je profesor informatike pitao slijedece: znas li kako se mijenja slika na monitoru?? taj covjek nije znao slike na desktopu zamjenuti... toliko od gitalizacije u skolama
A boga mi je u pravu
I ti lupas Semire, ono kao eto ti se sjetio da je to sada IN
Palamudjenje. Poredi nas sa Skandinavijom. Kada sam isao u osnovju skolu, od petog do osmog, od 2000. do 2004., na pocetku skolske godine smo zaduzivali udzbenike u biblioteci, a na kraju vracali. Ako bi neko ostetio knjigu, placao je cijeli iznos. Onda su dosle nove knjige koje su se mijenjale i danas se iste kupuju. Vratiti taj sistem i fu kcuonisati ce.
Trebate prvo postojat pa predlagati
kod nas u Švedskoj svaki đak dobije lapptopp(zaduži)od škole.mislim od petog razreda.dobije sveske,olovke ..
Suplja prica! Bas bih volio vidjeti kako bi to izveli? Najvise pricaju oni koji najmanje pojma imaju...
sto ga niste predlagali dok je sda bila...nego minirate i ovaj dobar potez
Odličan prijedlog, ovo je digitalno doba i sve ka tome smjeru treba ici