{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stranka za BiH obilježila 17 godina postojanja

13.4.2013. u 21:12
46
7
Stranka za BiH obilježila 17 godina postojanja
46
Stranka za Bosnu i Hercegovinu danas je u Zenici obilježila 17. godišnjicu postojanja. Obilaskom spomen obilježja poginulim borcima Armije BiH i mezara Fuada Smailbegovića, prvog predsjednika Stranke za BiH u ZDK-u, te svečanom sjednicom rukovodstva i članova stranke.
SBiH je sve ovo vrijeme bila istinski borac za državu Bosnu i Hercegovinu, a u ovo vrijeme otkako nismo na vidljivo je šta se dešava i kako se trguje Bosnom i Hercegovinom, kazao je novinarima danas u Zenici predsjednik stranke Amer Jerlagić.

Ističući da je SBiH trenutno jedina opoziciona stranka na svim nivoima vlasti u BiH, njen potpredsjednik Gradimir Gojer je istaknuo da ta stranka u ovom trenutku ima samo jednog saveznika, a to su građani BiH.

"U BiH je trenutno vjerovatno najlošije političko stanje još od potpisivanja Daytonskog sporazuma. Svi bi da budu u ilegali u vlasti. Lagumdžija nakon dolaska Fülea kaže da su propali pregovori, da je stopiran evropski put BiH. A sjetimo se 2010. kada su rekli da su oni izborni pobjednici i da imaju mandat da nas povedu ka EU", kazao je Jerlagić te podsjetio da je naša zemlja u vrijeme kada je SBiH bila na vlasti dobila bezvizni režim, pristup MAP-u...

Čelni ljudi ove stranke su podsjetili da je SBiH jedina koja je napravila reformu prije svega u svojim redovima te da danas, više nego ikada, SBiH treba Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: