Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako kao sto kazes, samo sto kad se i vi bili na vlasti nista bolje nije bilo, ako ne i gore.
I vi ste bili vladajuci pa ste pravili narod naivnim
Pobjedit će ko pokaže konkretne investitore pa bili to turci ili kinezi kolega from jablanica 1995
i vi ste vladajući, šta glumite???
Kako su to majke ti? Ako ima neka stranka koju ne podnosim onda je to za BiH, ali isto tako ne podnosim praznoglavo nabadanje, oni su u zadnje 4 godine bili totalna opozicija na svim nivoima osim TK.
Pa bili su na vlasti i skupljali poene kao Dodik na nacionalizmu. Na ekonomiji nisu nista uradili.
LopoviiiiiI!
ahahahahahaha pa na narodnoj naivnosti ste vi plutali godinama! ko ono obeca ukidanje RS i na tome dobi izbore? ko, ko? :D
Ma njihova kampanja se zasniva kao i Dodikova na obecavanju nacionalnih gluposti, a da ljudi zive bolje od tog nista. Prodaju narodu maglu kao i Dodik samo na suprotnoj strani.
@whey, u principu nisu oni na suprotnim stranama... dodik drzi svoje u strahu od bosnjaka, ovi drze svoje u strahu od srba, dodik poteze odcjepljenje, a kao protutezu ovi potezu ukidanje RS, a ni jednom ni drugom na pamet ne pada ista od tog preduzimati, jer im je super tako, cimaju narod istom pricom dvije decenije, ko nas sisa kad nam treba 100 godina da skontamo. druze, oni su na istoj strani, a svi mi ostali - na suprotnoj, ako me razumijes...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali narod isto ne zaboravlja vaše lopovluke!
naravno da nije naivan, mostarci znaju ko je dijelio Bosnu prije 6 godina kada je SZBIH vladala...
Zar ovi kreteni jos postoje?U istoriji BiH nijedna stranka se nije provlila kao Stranka za BiH.